آیت الله صفایی بوشهری:

ساماندهی سواحل مطالبه جدی مردم از مسئولان/ قبلی‌ها اجرا نکردند، مدیران کنونی اجرا کنند

امام جمعه بوشهر گفت: مطالبه مردم از مسئولان برای اجرای طرح ساماندهی سواحل جدی و در این زمینه مسئولان باید اقدامی جهادی کنند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان با اشاره به موقعیت ساحلی استان بوشهر، بیان کرد: طرحی داریم به نام ساماندهی سواحل که مصوب مجلس شورای اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای اجتماعی وزارت کشور است و هم از نظر عمرانی و هم فرهنگی به ساماندهی سواحل توجه شده و  در آن مسئولیت‌های افراد و سازمان‌ها هم مشخص شده است.

او با اشاره به اینکه مسئولیت اجرای این طرح، در استان به عهده استاندار  و در شهرستان‌ها با فرماندار است، تاکید کرد: تقاضا می‌کنم از استاندار، فرمانداران و دیگر مسئولین که طرح ساماندهی سواحل را اجرا کنند.

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه پیش از این مسئولان برای اجرای طرح همت نکردند، ادامه داد: الان چقدر در همین شورای فرهنگ عمومی کمیسیون گذاشتیم و آقای جمالی(رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان بوشهر) را مسئول این کار کردیم و او قوانین را به مسئولان ارائه می‌داد اما اجرا نمی‌کردند. هر چقدر فشار هم آورده شد، اما اجرا نمی‌شد حتی در کلان ایران هم اجرا نمی‌شد.

مردم درباره  وضعیت سواحل نگران هستند

صفایی بوشهری افزود: الان مردم استان توقع دارند، فرهنگ و تاریخ این استان توقع دارد که طرح ساماندهی سواحل از نظر فرهنگی، اجتماعی و عمرانی و بسیاری از طرح‌هایی که در آنجا تصویب شده و قانون است، اجرایی شوند.

او گفت: مردم مراجعه می‌کنند و در مورد وضعیت فرهنگی سواحل نگران هستند، مشخص است که مسئولین این طرح چه کسانی هستند. شورای فرهنگ عمومی و همه  از مسئولان این کار مطالبه دارند. در فضای ملی مسئولیت با وزارت کشور است و من با وزیر کشور هم صحبت کردم و در استان هم با استاندار و فرماندار صحبت کردم که این طرح را اجرایی کنند، اما مقداری اجرا می‌شود و سپس تعطیل می‌شود.

طرح ساماندهی سواحل را ۹ سال پیش ابلاغ کردیم اما اجرا نکردند

امام جمعه بوشهر ادامه داد: طبق پژوهش‌های شورای فرهنگ عمومی، یکی از آسیب‌های استان بحث ساماندهی نشدن سواحل بوده است که ما این مساله را سال ۱۳۹۱ در همین جلسه شورای فرهنگ عمومی به استاندار و مسئولین ابلاغ کردیم، اما اجرایی نکردند. توقع داریم این طرح طبق ضوابط قانونی نه یک کلمه از قانون کمتر و نه یک کلمه بیشتر از قانون اجرا شود.

صفایی بوشهری پیشنهاد داد که در جلسه آینده یک نسخه از طرح ساماندهی سواحل به همه اعضا داده شود که مشخص شود مسئول آن چه کسانی هستند نهاد‌ها چه کسانی هستند و وظایف آن‌ها چیست.


بیشتر بخوانید


او سپس به طرح عفاف و حجاب پرداخت و گفت: این طرح نیز در مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده و مجری آن هم وزارت کشور است. در استان‌ها نیز استاندار و در شهرستان‌ها فرماندار مسئول اجرای آن است.

امام جمعه بوشهر عنوان کرد: شرایط نباید به گونه‌ای باشد که خدای نکرده با فضا‌های بی‌بند و باری و ابتذال رو به رو شویم که باعث نگرانی مردم شود. الان دشمن وارد صحنه شده است و تمامی حوزه‌های ابتذالی و انحرافی را هم در فضای مجازی و هم در فضای حقیقی ترویج می‌دهد.

صفایی بوشهری بیان کرد: توقع شورای فرهنگ عمومی و ائمه جمعه درباره اجرای طرح عفاف و حجاب و ساماندهی سواحل جدی است و توقع مردم نیز همین است و در این زمینه مسئولین باید اقدامی جهادی کنند.

بودجه طرح «بوشهر پایتخت قرآنی» پرداخت نشده است

او در بخش دیگری از سخنان خود سهم این استان را در تخصیص بودجه طرح «بوشهر پایتخت قرآنی» ۸۵۰ میلیون تومان عنوان کرد که هنوز تخصیص نیافته است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر تاکید کرد: باید بدون هیچ مسامحه‌ای در کوتاه‌ترین زمان اعتبار یاد شده از سوی استان تامین شود.

صفایی بوشهری ادامه داد: همچنین از مجموع ۵۰۰ میلیون تومان سهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اجرای طرح بوشهر پایتخت قرآنی کشور تاکنون ۲۰۰ میلیون تومان تخصیص یافته است.

او با اشاره به اینکه در۶ ماه گذشته فعالیت کارگروه‌های مربوط به طرح بوشهر پایتخت قرآنی کشور مطلوب نبوده است، افزود:کسب عنوان پایتخت قرآنی کشور برای استان عزت است که برخی‌ها قدردان این نعمت نیستند و با این موضوع‌های بنیادین فرهنگی معامله اداری می‌کنند.

امام جمعه بوشهر بیان کرد: شورای فرهنگ عمومی این استان در بین دیگر استان‌ها در عرصه دانش و بررسی‌های آمایشی برتر و در زمینه تعلیم و تربیت نیرو‌های انقلابی و بسیجی نیز به تازگی موفق به کسب مقام نخست شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر نیز با بیان اینکه چهاردهم آبان در تقویم کشور به‌عنوان روز فرهنگ عمومی ثبت شده است، گفت: فرهنگ عمومی حوزه‌ای از عقاید، ارزش‌ها، جلوه‌های احساسی و هنجار‌هایی است که مورد حمایت ویژه اجتماعی قرار می‌گیرد.

فاطمه کرمپور با بیان اینکه در پایتخت قرآنی ۱۰ کمیته تخصصی برای اجرای برنامه‌ها تشکیل شده است، افزود: در این راستا برنامه‌های ویژه قرآنی تدوین شده است.

او همچنین بیان کرد: هیات داوران در بررسی شورا‌های فرهنگ عمومی ۵۵۰ پایگاه اعم مراکز استان‌ها، شهرستان‌ها، بخش‌ها و شهر‌های سراسر کشور در ۱۸ماه گذشته، طبق اطلاعات ثبت شده در سامانه، بوشهر و مازندران را به عنوان شورا‌های فرهنگ عمومی ممتاز در کشور معرفی کرده است.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.