طی بازدیدی سرزده از کارخانجات تولید آرد در فردیس، روند تولید و کیفیت آرد مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، بهزاد پرویزی معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری فردیس به همراه روسای تعزیرات، صمت و کارشناسان مربوطه با حضور در کارخانجات آرد فردیس از نزدیک در جریان اقدامات انجام شده نسبت به تولید آرد در این شهرستان قرار گرفتند.

در این بازدید سرزده که به منظور اندازه گیری کیفیت آرد انجام گرفت، با نمونه برداری از گندم و آرد تولید شده، با حضور کارشناسان سازمان استاندارد، برای آزمایشات تخصصی ارسال شد تا در اسرع وقت رسیدگی کیفی و کمی انجام شود.

بهزاد پرویزی در خصوص این بازدید گفت: گندم و آرد، محصولات استراتژیک و تأمین کننده سفره جامعه ایرانی محسوب و بررسی مستمر کیفیت این دو محصول، ضامن کیفیت محصولات تولیدی از آنها است؛ به همین دلیل بازدید های سرزده اینچنینی بر اساس وظایف تکلیفی انجام می شود.

انتهای پیام/د.خ

برچسب ها: آرد و نان ، قوت غالب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار