سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: واکسن دز سوم برای کادر درمان و افراد بالای ۶۰ سال در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد علی کیانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه اولویت بندی دریافت دز سوم کرونا بر اساس برنامه ریزی است و در حال حاضر کادر درمان و افراد بالای ۶۰ سال در اولویت قرار دارند گفت: واکسن‌های مورد نیاز در این زمینه تامین شده است و تمامی گروه‌های اعلام شده در صورت گذشت ۴ ماه از زمان دز دوم واکسن می‌توانند برای دریافت واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه نمایند.

او با بیان اینکه حدود ۸۰ درصد گروه سنی بالای ۱۲ سال دز اول و ۴۸ درصد افراد بالای ۱۲ سال واکسن دز دوم را نیز دریافت نموده اند خاطر افزود:از عموم مردم می‌خواهیم که در زمان اعلام شده برای دریافت دز دوم اقدام کنند تا به شرایط مطلوب واکسیناسیون و پوشش ۸۵ درصدی هر دو دز برسیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه حدود ۱۰ ماه است که واکسیناسیون عمومی کرونا در دنیا آغاز شده است ادامه داد: بررسی‌های انجام شده از نتایج واکسیناسیون در جهان نشان می‌دهد که افرادی که واکسن را دریافت نکرده اند خطر مرگ و میر در آن‌ها ۴۰ برابر بیشتر است و بیش از ۸۵ درصد مرگ‌های فعلی مربوط به کسانی است که واکسن را دریافت نکرده اند بنابراین از تمامی کسانی که تا کنون برای واکسیناسیون اقدامی نکرده اند خواست برای سلامتی خود، خانواده و افراد جامعه در این برنامه مشارکت داشته باشند.

کیانی با اشاره به اینکه در شرایط حاضر باید همگان مسئولیت اجتماعی خود را در راستای افزایش ایمنی جامعه مورد توجه قرار دهند بیان کرد: واکسیناسیون و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مهمترین اقدام برای جلوگیری از بروز موج ششم کرونا محسوب می‌شود.

او در خصوص برنامه ریزی برای بازگشایی مدارس و مراکز دانشگاهی نیز تصریح کرد: برنامه ریزی برای بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها از سوی ستاد ملی کرونا انجام می‌شود و تاکید بر واکسیناسیون حداقل یک دز برای دانش آموزان و دانشجویان است و در این راستا نشست‌های مختلفی برگزار شده است، اما آن چیزی که مهم بوده این است که همه استان‌ها تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: شروع موج ششم کرونا از سمت غرب کشور آغاز شده است و در حال حاضر ۲۹ شهر کشور در وضعیت قرمز قرار گرفته اند و در این میان ۴ شهر در استان خراسان رضوی شرایط قرمز قرار دارند.

کیانی با بیان اینکه نمی‌توان به شکل کامل پیش بینی از شرایط کرونا در آینده داشت اظهار کرد: دراین راستا تمام حوزه‌های بهداشت و درمان دانشگاه در آماده باش کامل و تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز نیز برای مواجهه با پیک ششم کرونا پیش بینی شده است تا در صورت نیاز به بهترین شکل ممکن به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی خدمات رسانی نمود.

او افزود: در این راستا نشست‌های تخصصی مختلفی در حوزه‌های بهداشت، درمان، غذا و دارو و سایر حوزه‌ها به طور مستمر برگزار می‌شود و ضمن آنالیز اقدامات انجام شده در موج پنجم کرونا، نسبت به بهبود کیفی خدمات رسانی به بیماران برنامه ریزی می‌شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در موج پنجم کرونا از ظرفیت مراکز غیر دانشگاهی از جمله خصوصی، خیریه، نظامی، انتظامی و نیرو‌های مردمی و بسیجی استفاده شد و در صورت مواجه با پیک ششم نیز این برنامه در دستور کار قرار دارد ادامه داد: بر اساس نشست‌های تخصصی، مدیریت تخت و استفاده طبقه بندی شده از ظرفیت مراکز درمانی انجام شده است تا مراکز درمانی با توجه به شرایط کرونا (عادی، اضطراری، حاد و فوق حاد) زیر بار بستری بیماران مبتلا به کرونا بروند.

کیانی با بیان اینکه آمار ابتلا به کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه ایستایی و افزایشی است و بر این اساس برنامه ریزی‌ها و هماهنگی‌های لازم انجام شده است بیان کرد: بیمارستان‌های اصلی دانشگاه آموزشی هستند و دانشجویان تخصصی و فوق تخصصی نیز در این مراکز تحت آموزش قرار دارند و باید به گونه‌ای برنامه ریزی شود که خللی در روند آموزش دانشجویان ایجاد نشود.

انتهای پیام//ف.ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.