به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، بانک مدیر کل بیمه سلامت استان اصفهان تسهیل ارائه خدمات درمانی به مردم را از جمله اهداف طرح ملی نسخه نویسی الکترونیک نام برد و با اشاره به این موضوع که قطعی اینترنت و برقِ بیمه شدگان و موسسههای پزشکی، مشکلاتی را در اجرای این طرح به وجود میآورد، گفت: در این قبیل موارد، پزشکان میتوانند از سربرگ خود استفاده کنند.
وی با تاکید بر موضوع امنیت اطلاعات در طرح نسخه نویسی الکترونیکی برای جلوگیری از سوء استفادههای احتمالی گفت: این طرح یک تغییر روش است و در ابتدا دچار نواقص و مشکلاتی است، اما ما ناچار به طیِ این مسیر به دلیل مزیتهای زیاد آن هستیم.
بانک، از ارسال الکترونیکی حدود ۹۵ درصد نسخهها در استان اصفهان خبر داد و گفت: در این حالت، پزشکان و موسسههای پزشکی و درمانی، نسخهها را در حالت آفلاین به صورت الکترونیکی وارد و ارسال میکنند.
وی گفت: در نسخه نویسی الکترونیکی، با اعلام کد ملی بیمار به پزشک و وارد کردن آن در درگاه سازمان بیمه مربوطه، ابتدا فرد مراجعه کننده احراز هویت میشود؛ پس از معاینه بیمار و نسخه نویسی الکترونیکی، کد رهگیری به بیمار اعلام میشود که وی میتواند با استفاده از آن، خدمات مورد نیاز را از داروخانهها یا آزمایشگاهها دریافت کند.
مدیر کل بیمه سلامت استان اصفهان گفت: اگر مردم به مطب یا موسسه پزشکی مراجعه کردند که هنوز بستر نسخه الکترونیکی در آن ایجاد نشده است، میتوانند از سر برگ آنجا و درج کُد ملی استفاده کنند.
وی مردم را از قرار دادن کد ملی در اختیار دیگران بر حذر داشت و گفت: ممکن است با در اختیار داشتن کد ملی افراد، از آن سوء استفاده شود و اطلاعات پزشکی افراد با هم تداخل پیدا کند.
انتهای پیام