به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد،نبیالله شمسی فر،مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت اظهار کرد: شرکت مخابرات و مناطق مخابراتی استانها مادر تخصصی و اپراتور قالب و تاثیرگذار در حوزه فناوری اطلاعات میباشند که نیازمند حمایت هستند.
وی ادامه داد: اگر مجموعه مخابرات ایران و استانها نتوانند در حوزه توسعه زیر ساخت اقدامات خود را به خوبی انجام دهند دیگر حوزهها با مشکل مواجه خواهند شد.
شمسی فر افزود: طی ۱۵ سال گذشته تعرفه خدمات مخابراتی هیچ گونه افزایشی نداشته بلکه در ۲ مقطع با روند کاهشی همراه بوده است بنابراین اصلاح تعرفهها در مخابرات ضروری است در غیر اینصورت با مشکل تامین نقدینگی مواجه خواهیم شد و سرعت توسعه طرحهای ارتباطی کند میشود.
وی گفت: میزان مصرف اینترنت در استان قبل از شیوع کرونا هشت گیگابایت و تعداد کاربران برخط اینترنت ثابت ۲۳ هزار مورد در لحظه بود که این آمار در زمان شیوع کرونا به ۲۰ گیگابایت و ۵۰ هزار کاربر در لحظه رسید.
شمسی فر افزود: از سال گذشته تاکنون بیش از ۴۸ سایت شهری تلفن همراه در دست احداث قرار دارد که ۸۵ درصد از آن به بهره برداری رسیده است.
وی بیان کرد: همچنین در حوزه روستایی و جادهای ۴۳ سایت تلفن همراه در دستور کار قرار دارد که از سال گذشته تاکنون ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و به دلیل نبود شبکه برق، زیرساخت مناسب و نقدینگی پیمانکاران تکمیل نشده اند.
وی با اشاره به اینکه دستگاههای ناظر بر سلامت تشعشعات مخابراتی، همواره صحت سیگنالهای مخابراتی را تایید کرده اند گفت: توسعه ارتباطات جادهای و روستایی بر عهده حوزه فناوری اطلاعات است که بیش از ۹۵ درصد تعهدات شرکت مخابرات در این حوزه انجام شده است.
شمسی فر اظهار کرد: بیش از ۶۰۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری در لرستان نیاز و اکنون اجرای ۳۰۰ کیلومتر آن از محل اعتبارات توسعه خدمات اجباری مناطق محروم در دست اقدام است.
وی بیان کرد: ۶۲۰ هزار خط تلفن در لرستان وجود دارد که ۳۵۰ هزار مورد آن فعال میباشد.
انتهای پیام/ب