به گزارش خبرنگاران گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مهدی تقوایی مدیرکل هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری خراسان رضوی گفت: شاخصهای نیروی کار خراسان رضوی در تابستان امسال پرداخت نرخ مشارکت اقتصادی استان در تابستان ۱۴۰۰ به ۴۰.۳ درصد رسید.
او افزود: تا سال ۱۳۹۹ نرخ مشارکت اقتصادی خراسان رضوی در فصول مختلف همواره بالاتر از متوسط کشوری بود، ولی در بهار و تابستان سال ۱۴۰۰ به متوسط کشوری نرسید که نشان دهنده تاثیر قابل توجه تداوم شیوع کرونا بر شاخصهای بازار کار استان بوده است.
مدیرکل هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری خراسان رضوی ادامه داد: هم برنامههای اشتغالزایی امسال خراسان رضوی در هشت محور تدوین شده که شامل استفاده از ظرفیتهای پیش بینی شده در قانون برنامه ششم توسعه، استفاده از ظرفیتهای پیش بینی شده در قانون بودجه، اجرای طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی، اجرای طرح معافیت بیمهای کارفرما، اجرای الگوی توسعه مشاغل خانگی، اجرای قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری و ادامه اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا در حمایت از کسب و کارها است.
تقوایی بیان کرد: تعهد امسال خراسان رضوی در خصوص اجرای طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی ۸۸۲ نفر است که تاکنون ۵۷۸ نفر از متقاضیان کارورزی واجد شرایط ثبت نام کرده اند و ۹۱ بنگاه مشمول اجرای طرح کارورزی شده اند.
او تصریح کرد: در هفت ماهه امسال طرح معافیت بیمه کارفرمایی برای ۳۷۶ متقاضی در خراسان رضوی اجرا شده که این میزان معادل ۶۴ درصد از کل تعهد استان به تعداد ۵۸۵ نفر در امسال است.
مدیرکل هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: وضعیت پرداخت تسهیلات اشتغال امسال در حوزههای مختلف پرداخت آخرین مبلغ ابلاغی اعلام شده توسط بانکها از محل سهمیه خراسان رضوی از منابع تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری ۷۴۹ میلیارد و ۳۲۰ میلیون تومان بوده که از این میزان ۷۳۷ میلیارد و ۹۳۰ میلیون تومان، معادل ۹۸.۵ درصد تخصیص یافته است.
تقوایی اظهار کرد: تاکنون از مبلغ تخصیص یافته مزبور ۶۵۷ میلیارد و ۴۹۱ میلیون تومان تسهیلات اشتغال روستایی در خراسان رضوی به هشت هزار و ۵۷۳ طرح پرداخت شده است. وی اظهار داشت: از ابتدای امسال ۲۷۰ میلیارد تومان تسهیلات به ۴۰ طرح مشاغل خانگی در خراسان رضوی پرداخت شده که از این محل ۴۷۱ شغل ایجاد شده و ۶۷ میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان تسهیلات از این محل باقی مانده است.
او افزود: از محل تسهیلات ویژه بنگاههای اقتصادی آسیب دیده از کرونا تاکنون هزار و ۳۸۸ میلیارد تومان به استان تخصیص یافته که از این محل به ۳۲ هزار و ۵۹۸ فقره پرونده از بنگاههای اقتصادی با اشتغال ۶۴ هزار و ۶۴۷ نفر به میزان ۷۰۸ میلیارد و ۵۶ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده که معادل ۵۱ درصد از پرداخت به تخصیص است.
انتهای پیام//ا.د