به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از مردم تصور میکنند بستن مداوم برنامههای پسزمینه سیستم عامل اندروید موجب عملکرد بهتر گوشی میشود، ولی بررسیهای تخصصی نشان داده است این اقدام در طولانی مدت به دستگاه آسیب زده و بهجای افزایش سرعت موجب کاهش عملکرد مطلوب سیستم عامل میشود.
بسته به نوع گوشی اندرویدی که از آن استفاده میکنید دو روش کلی برای مشاهده برنامههای فعال وجود دارد یکی از آنها حرکت انگشت از پایین به سمت بالای نمایشگر و دیگری لمس کردن گزینه «مربع» در پایین صفحه است. پس از نمایش صفحه برنامههای در حال اجرا معمولاً گزینهای به نام CLEAR ALL وجود دارد که با زدن آن تمام برنامهها به طور همزمان بسته میشود. اما کارشناسان فناوری معتقدند نباید همه برنامهها را به طور مستمر بست. از جمله دلایل بیان شده برای پرهیز از بستن دائم برنامههای فعال اندروید میتوان به کاهش عمر باتری، اجرای سریعتر برنامههای موجود در پسزمینه سیستم عامل، باز و بستن چند باره یکی از برنامههای موجود در گوشی انرژی مضاعفی از سیپییو (CPU) میگیرد، افزایش مصرف باتری، اپلیکیشنهای درحال اجرا دادههای موجود در گوشی را تحت تأثیر قرار نمیدهد و بسته شدن خودکار برنامههای بلا استفاده اشاره کرد.
بیشتربخوانید
بهترین زمان برای بستن برنامههای اندروید کی است؟
زمانی که یک یا چند اپلیکیشن موجود در گوشی به دلایل مختلف بسته شده باشد بستن آنها ایده خوبی است و میتواند موجب بهبود عملکرد گوشی شود. به عبارت دیگر بستن برنامههای منجمد (فریز) مفید است. دیگر موقعیت مناسب برای بستن یک یا چند اپلیکیشن فعال در پسزمینه اندروید زمانی است که از برنامهای سنگین همانند بازیهای پرحجم و نرمافزارهای گرافیکی استفاده کردهاید و دیگر برای چند ساعت کاری با آنها ندارید.
منبع: آنا
انتهای پیام/