طرز تهیه کرپ گوشت فرانسوی + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه یک غذای فرانسوی به نام کرپ گوشت را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه کرپ گوشت دعوت کرد.

برای تهیه این غذای فرانسوی خوش طعم احتیاج داریم به:

گوشت چرخ کرده 200 گرم، پیاز سرخ شده 1 عدد، نمک 1 قاشق چای خوری، فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری، زردچوبه نصف قاشق چای خوری، جوز هندی به میزان لازم، آرد 100 گرم، تخم مرغ 2 عدد، شیر نصف فنجان، فلفل دلمه‌ای خرد شده 1 عدد، رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری، روغن به میزان لازم و پنیر پیتزا به میزان لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله کرپ گوشت را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.