به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه کرپ گوشت دعوت کرد.
برای تهیه این غذای فرانسوی خوش طعم احتیاج داریم به:
گوشت چرخ کرده 200 گرم، پیاز سرخ شده 1 عدد، نمک 1 قاشق چای خوری، فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری، زردچوبه نصف قاشق چای خوری، جوز هندی به میزان لازم، آرد 100 گرم، تخم مرغ 2 عدد، شیر نصف فنجان، فلفل دلمهای خرد شده 1 عدد، رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری، روغن به میزان لازم و پنیر پیتزا به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله کرپ گوشت را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/