طرز تهیه شیرینی گیلانی به اسم کویی کاکا + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه شیرینی گیلانی به اسم کویی کاکا را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه شیرینی گیلانی به اسم کویی کاکا دعوت کرد.

کویی در گویش گیلانی به معنای کدو و کاکا به معنای درهم یا مخلوط کردن است.

برای تهیه این شیرینی خوش طعم و خوش رنگ احتیاج داریم به:

تخم مرغ 2 عدد، شکر 4 قاشق غذاخوری، آرد 150 گرم، پودر هل 1 قاشق چای خوری، بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری،  شیر 1 استکان، کدو حلوایی 700 گرم و گلاب 2 قاشق غذاخوری

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله شیرینی گیلانی به اسم کویی کاکا را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.