به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سكاي نيوز عربية؛ مدتها تصور میشد که هسته سیارهای که ما در آن زندگی میکنیم یک توپ جامد از آهن است، در حالی که اطراف آن با مایعی پوشانده شده، اما به نظر میرسد که موضوع متفاوت است و شاید پیچیدهتر از آن چیزی باشد که ما تصور میکردیم.
براساس گزارش روزنامه انگلیسی "دیلی استار"، زلزله شناسان از ایالات متحده و ژاپن به تازگی وجود چندین لایه از مواد معدنی جامد و مایع را نشان دادند. محققان خاطرنشان کردند که برخی از مواد معدنی در بین لایههای مواد جامد و مایع یافت میشوند.
هیچ انسان یا ماشینی نمیتواند به اعماق داخلی زمین نفوذ کند، اما محقق روث باتلر از دانشگاه هاوایی و همکارش سیجی تسوبوپ از موسسه اطلاعات و فناوری علوم زمین ژاپن، چگونگی حرکت امواجی که در اثر زلزله ایجاد میشوند را مورد مطالعه قرار داده اند. این محقق آمریکایی توضیح داد که زمین لرزههایی که روی زمین اتفاق میافتد به دانشمندان اجازه میدهد تا آنچه را که در زمین وجود دارد و فعل و انفعالاتی که در آن رخ میدهد را مطالعه کنند.
در یک بیانیه مطبوعاتی، محققان درباره وجود لایههای متوالی مواد معدنی جامد و مایع، یا مواد ذوب شده آهن نزدیک به ویسکوزیته، در ۲۴۰ کیلومتری هسته زمین صحبت کردند. وی افزود که مطالعه اخیر علاوه بر رکورد حرارتی، ترکیب و تکامل این سیاره را روشن میکند.
هسته زمین میدان مغناطیسی را هدایت میکند که از تبدیل شدن سیاره ما به یک بیابان رادیواکتیو مانند مریخ جلوگیری میکند. این محقق آمریکایی گفت که درک این محدودیتها در داخل زمین به توسعه مدلهای پیش بینی شده در مورد میدان مغناطیسی زمین کمک میکند.
جسیکا ایروین، زلزله شناس دانشگاه بریستول، در مورد این کشف گفت: "ما در حال کشف دنیای جدیدی هستیم که در هسته سیاره پنهان شده است. "
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/