منطقه ای عجیب در کشور هند وجود دارد که نظریه های مختلفی درباره آن مطرح است و دانشمندان هنوز نتوانسته اند دلیلی برای عجیب بودن آن پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از qallwdall؛ تپه آهنربا در ارتفاع ۱۴ هزار پایی از سطح دریا و در ۳۰ کیلومتری شهر له در کشور هند قرار دارد که به دلیل نبود گرانش زمین در این منطقه، منحصر به فرد است. این منطقه بخشی از بزرگراه Les Kargil است که تمام اجسام بی جان را به خود جذب کرده و آن‌ها را به سمت بالا می‌کشد. هنگامی که خودرویی متوقف و موتور آن خاموش می‌شود، به طور ناگهانی با سرعت ۲۰ کیلومتر در ساعت خود به خود حرکت می‌کند و به بالای تپه جذب می‌شود. دانشمندان تاکنون نتوانسته اند دلیلی برای این واقعه عجیب پیدا کنند.

مردم محلی این منطقه خرافاتی هستند، برخی معتقدند این منطقه پناهگاه جن و شیاطین و نیرو‌های ماوراء طبیعی است که افراد بد و ناصالح را جذب می‌کند و پس از آن اثری از آن‌ها دیده نمی‌شود و سرانجام به سرنوشت نامعلومی می‌رسند. برعکس، برخی از روستاییان معتقدند که این جاده هزاران سال پیش به بهشت ​​منتهی می‌شد و براساس این عقیده، آنها معتقدند که فقط افراد پاک سزاوار این هستند که توسط تپه به بالا کشیده شوند، در حالی که گناهکاران هرگز به بالای تپه نمی‌رسند.

تپه آهنربا

نیروی مغناطیسی یا توهم نوری؟

دو نظریه وجود دارد که می‌تواند این پدیده عجیب را توضیح دهد. نظریه اول که عجیب‌ترین و رایج‌ترین نظریه است می‌گوید که تپه نیروی مغناطیسی عظیمی از خود ساطع می‌کند که باعث می‌شود اتومبیل‌ها به آن جذب شوند. براساس مطالعات انجام شده، نبود خط افق یا ناپدید شدن بخشی از تپه، توانایی انسان را در تعیین جهت میل یک سطح از دست می‌دهد، بنابراین چیز‌هایی که در سطح زمین عمودی هستند، کمی کج شده اند که بیننده به این فکر می‌کند که زمین کج است.در نتیجه چیزی شبیه به توهم ایجاد می‌شود.

تپه آهنربا

نظریه دوم فریب نوری است که نظریه نیروی مغناطیسی که همان نظریه اول است را رد می‌کند. این نظریه نزدیکترین حدس به عقل است. این نظریه یک توهم نوری را توضیح می‌دهد که باعث می‌شود فرد سطح شیب دار مقابل خود را به گونه‌ای ببیند که گویی در حال حرکت به سمت بالا است و برعکس، بنابراین وقتی می‌بینید که ماشین خم شده در واقع در حال پایین آمدن است. یعنی در مسیر طبیعی خود می‌رود و قوانین طبیعت و فیزیک را آنطور که برخی فکر می‌کنند به چالش نمی‌کشد.

 علیرغم کثرت شایعات و نظریه‌های توضیحی، این تپه همچنان به صورت یک راز باقی مانده است و دانشمندان تا به امروز نتوانسته اند توضیح قاطعی برای آنچه در اطراف آن اتفاق می‌افتد بیابند.

تپه آهنربا

جاذبه توریستی

با وجود رمز و رازی که در این منطقه وجود دارد، تپه آهنربا به یکی از جذاب‌ترین مناطق برای مسافرانی که عمدا به این مسیر می‌روند تبدیل شده است. برای دیدن تپه و تلاش برای کشف رمز و راز مربوط به آن، سفر‌های توریستی زیادی ترتیب داده می‌شود، بین ماه‌های جولای تا اکتبر بهترین زمان برای بازدید از تپه است، زیرا جاده‌ها خالی و دیدنی هستند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۰ ۰۵ آذر ۱۴۰۰
تمام جاده های دنیا بخاطر نوع زیرسازیهای جاده ونوع سنگ وخاکی که در ساخت جاده ها بکار رفته اند بسته به میزان ودرصد مواد ناشناخته شبه فلزی موجود در ذرات خاک و شن آسفالت وشن جاده خاکی و میزان تردد اتومبیلها وتولید انرژی مالشی یاهمان اصطکاک چرخ ماشین ها با کف جاده ها دچار تغییرات فیزیکی یا مغناطیسی می شوند بعنوان مثال استفاده ازشن های کمی درشت تر جاده را زبر وخشن می کند وعاج لاستیک ماشین با جاده بیشتر درگیر میشود ودرنتیجه ماشین درسربالایی سریع تر حرکت می کند ولی همین مسیر در سرازیری باعث کندشدن حرکت ماشین میشود وهرچه هوا گرمترشود عاج لاستیک چرخ ماشین بیشتر روی زبری جاده اصطکاک پیدامی کند ولذا راننده درسراشیبی هرچه گازمیدهد اتومبیلش خیلی سریع حرکت نمی کند واگرجاده بسیار صاف باشد چرخ ماشین بیشتربا جاده اصطکاک پیدامی کند بخصوص در روزهای گرم تابستان وماشین چسبیده به زمین حرکت کرده وسرعت خیلی زیادی نمی گیرد.برخی خیابانهای پرتردد آنقدر زبر وخشن هستند که تمام اتومبیل با لرزشهای کامل وسطحی ازآنها عبور می کند بنابراین جاده وآسفالت سازی نیازمند یک تحقیقات گسترده است ولی انسانها بخاطر این بی توجهی ها هدردهی بسیار زیادی درمصرف انرژی و استهلاکات گسترده وسایل نقلیه دارند وبی توجهی به مهندسی مواد جاده سازی
این توهمات را ایجاد کرده که برخی از جاده ها وخیابانها کفی سخت گذر وبرخی دیگر سهل گذرهستند.اما مشکل خطای دید
وانعکاس غلط نوری وقتی حاصل میشود که هوا بسیارداغ باشد
و حرارت شدید مانند تارهای بسیارشفاف مو به سمت بالا حرکت می کنند وهوا به شکل کرمهای سپید آویزان تصورمیشود وشکستگی هوا یا رنگین کمان گرمایی رخ میدهد وهوا به رنگ سه بعدی شفاف درمی آید وتعارض دید ایجاد میشود.بنابراین
هرگونه مشاهدات غیرطبیعی در زمین عارضی است وربطی به خود زمین ندارد. البته میدانهای مغناطیسی زمین هم بسته به نوع پوشش پوسته بدن حالت رسانایی ونارسانایی دارند ولی این تاثیرات بر اتومبیلها بسیارمحسوس یا فوق العاده نیست.