به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ، زارعی ،رئیس شیلات جاسک با اشاره به آغاز فصل صید ساردین ماهیان در ابهای این شهرستان گفت: پیش بینی می شود پانزده هزار تن ساردین ماهیان صید شود که نسبت به مدت مشابه پارسال تغییری ندارد.
فصل صید ساردین ماهیان تا پایان اسفند ادامه دارد.
ساردین ماهیان از دسته ماهیان سطحی است که به نام ساردین و موتو معروف هستند.
بیشتر بخوانید
زارعی گفت: ۷۰۰ ملوان زن و مرد جاسکی با ۵۰ قایق و لنج، صید ساردین ماهیان به روش پرساین (دایره ای) را بر عهده دارند.
او افزود: ۹۰ درصد ماهیان صید شده در ۴ کارخانه پودر ماهی و کنسرو سازی جاسک فرآوری میشود و ده درصد باقیمانده به شهرهای رودان، میناب و بندرعباس ارسال میشود.
رئیس شیلات جاسک گفت:شهرستان جاسک بعد از قشم، رتبه دوم صید ساردین ماهیان را دارد.
ترکیبات گوشت ساردین ماهیان دارای پروتئین و ویتامینهای بالایی هستند که میتوان به عنوان یک ماده غذایی منفرد و همراه با مواد غذایی دیگر مصرف کرد، زیرا دارای بافت نرم و بسیار نازک بوده و زود فاسد میشوند.
شهرستان جاسک در همسایگی دریای عمان در ۳۲۰ کیلومتری بندرعباس واقع است.
انتهای پیام /ز