![تراموا به خیابانهای تهران رسید + فیلم](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339179_193.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، سرهنگ فرزاد تاجره جانشین فرمانده انتظامی استان گلستان، گفت: در راستای ارتقای امنیت و رضایتمندی مردم، طرح مقابله با اراذل و اوباش در سطح استان با محوریت پلیس امنیت عمومی به اجرا گذاشته شد.
او با اشاره به اهمیت این طرح افزود: در این راستا با تلاش بی وقفه ماموران، ۱۲ نفر از اراذل و اوباش شناسایی و دستگیر شدند.
جانشین فرمانده انتظامی گلستان گفت: همچنین ۱۵ نفر دیگر از مجرمان سابقه دار به پلیس امنیت عمومی احضار شدند و پس از توجیه، از آنان تعهد گرفته شد.
سرهنگ تاجره افزود: نظم و امنیت جامعه خط قرمز پلیس است و نیروی انتظامی با تمام توان برای دفاع از امنیت در میدان حضور دارد.
انتهای پیام/م