پورذهبی گفت: علما در ایجاد آرامش و یکدلی در جامعه نقش مهمی دارند و سپر دفاعی در برابر همه هجمه‌ها هستند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی فقیه در کردستان امروز در نشست با اعضای شورای افتای استان اظهار داشت: عملکرد شورای افتا که بدون هیچ چشمداشتی پاسخگوی نیاز‌های شرعی مردم هستند قابل قدردانی است.

پورذهبی افزود: سیره پیامبر اکرم (ص) مبتنی بر اخلاق نیکو بود و علما نیز باید با آراستگی به این ویژگی و سعه صدر مردم را به سمت دین هدایت کنند.

او با بیان اینکه همه عالمات دینی در طول تاریخ با مسائلی مواجه هستند، اضافه کرد: پیش از انقلاب، توهین‌های بسیاری متوجه این قشر بود که پس از انقلاب با تبیین جایگاه روحانیت، این قشر از دام بسیاری از توهین‌ها رها شدند.

نماینده ولی فقیه در کردستان  یکی از مسائلی را که هم اکنون روحانیون با آن مواجه هستند، هجمه‌هایی دانست که توسط دشمنان مدیریت می‌شود و تاکید کرد: در کنار این هجمه‌ها، تخریب‌هایی هم متوجه افرادی است که برای انقلاب با جان و دل کار می‌کنند.

پورذهبی با اشاره به کمبود‌هایی که روحانیون شیعه و سنی با آن روبرو هستند، گفت: در کنار چالش‌ها و گرفتار‌های معیشتی، علما و روحانیون با مسایل دیگری روبرو هستند که تنگنا‌هایی را هم در بردارد، ولی با این حال همچنان پای اعتقاد و انقلاب ایستاده و اجازه تعدی دشمن به مرز‌های اعتقادی مردم را نداده‌اند.

او به ویژگی‌های روحانیون کردستان اشاره و اظهار داشت: مجاهدت، مهاجرت، مناعت طبع، فریب نخوردن در گرداب توطئه‌های دشمن و گرفتار ملامت نشدن از ویژگی‌های علمایی است که منادی وحدت و یکدلی در استان هستند.

نماینده ولی فقیه در کردستان به تلاش دشمن برای صدمه زدن به جایگاه روحانیت در قالب شبکه‌های مجازی اشاره کرد و افزود: شبکه‌ها و کانال‌هایی توسط فرقه‌های انحرافی تغذیه می‌شوند که برای اذیت و صدمه به جایگاه روحانیون راه‌اندازی شده است و در این بین اگر بک روحانی منتقد انقلاب باشد دوست دشمنان و اگر حمایت کنند دشمن آن‌ها می‌شوند در حاایکه دشمن نمی‌داند ملت ایران به ویژه علما به وطن خود دلبستگی دارند.

پورذهبی تاکید کرد: جنایات تروریستی که در حین اقامه نماز اتفاق می‌افتد نشان می‌دهد که دشمنان با اصل اسلام دشمنی دارند و برای آن‌ها نماز جماعت شیعه و سنی تفاوتی ندارد.

بصیرت عامل مهم در تقویت وحدت است

مدیر مرکز بزرگ اسللمی غرب کشور هم در این نشست اظهار داشت: علما سالهاست این درس را به مردم ابلاغ می‌کنند چرا که تمام دستاورد‌های انقلاب اسلامی در پرتو وحدت حاصل شده و برای حفظ آن نیز نیازمند وحدت به معنای واقعی هستیم.

حجت‌الاسلام سعید عسگری تاکید کرد: رسالت روحانیون اعم از شیعه و سنی در زمان حاضر، این است که ترفند دشمنانی را که در فرصت‌ها و رخداد‌های تفرقه‌افکنانه بر آتش نفاق می‌دمند، خنثی کرده و این فرصت را از آنان سلب کنند.

او با بیان اینکه سنگ بنای وحدت اسلامی توسط نبی مکرم اسلام پایه‌ریزی و توسط ائمه اطهار (ع)، خلفای اهل سنت و علمای دین تداوم یافت، اضافه کرد: بحث وحدت یک مساله تاکتیکی نیست که در حمله دشمن نیاز به پاتک داشته باشد بلکه اصلی است که در متن دین و آموزه‌های قرآنی و نیز سیره و سلوک رسول مکرم اسلام (ص) به صراحت مشهود است.

مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور با بیان اینکه شورای روحانیت در تقویت وحدت رسالت مهمی دارد و تنها وظیفه آن بیان استفتائات نیست، اضافه کرد: گاهی در مباحث فقهی هم با اختلافاتی مواجه هستیم که اگرچه تضارب آرا موجب وحدت است، اما در برخی موارد در تطبیق با اصول مکتب امام شافعی نیست.

عسگری ادامه داد: در شهر‌های مختلف نظرات گوناگونی درباره یک مطلب واحد ارائه می‌شود و لذا باید استفتائات باید بر محور شورای روحانیت و افتا باید باشد تا نتیجه مطلوب تری در سایه مشورت و شور به وجود آید.

او تاکید کرد: باید دغدغه اصلی شورای عالی افتا پراختن به مساله مهم حفظ وحدت در همه ابعاد باشد.

مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور گفت: مساله دیگری که نیازمند ورود شورای افتا است این است که دشمنان دانا و دوستان نادان کار‌هایی انجام می‌دهند که بستری برای بهره‌برداری و سواستفاده دشمن می‌شود و لذا شورای افتا باید چراغ روشنی برای تشخیص راه درست باشد تا مردم نیز به دنبال علما حرکت کنند.

عسگری گفت: در جنایاتی مانند حوادث تروریستی افغانستان، سکوت از سوی هیچکدام از مسلمانان جایز نیست و رسالت علمای شیعه و سنی فراتر از یک محکومیت ساده است و باید روشنگری لازم انجام و دست‌های پشت پرده دشمنان آشکار شود که می‌خواهند با اختلاف افکنی سرمایه‌ای کشور‌های اسلامی را به یغما ببرند.

او افزود: دشمن گاهی در پوشش مسلمانی قصد تفرقه‌افکنی دارد که شناخت آن جز با بصیرت حاصل نمی‌شود.

از ۱۲ ربیع‌الاول ولادت نبی مکرم اسلام (ص) به روایت اهل سنت تا ۱۷ این ماه که اهل تشیع آن را سالروز میلاد فخر کائنات می‌دانند، به نام هفته وحدت نامگذاری شده است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.