
در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
شرایط کفاره روزه؛ از پیوستگی تا استثناها
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،به نقل از اسپوتنیک، ایوان کاراسف، جراح روس درباره تأثیر میوه و سبزیجات بر فرایند رشد سرطان تعریف کرد.
او اظهار کرد: مصرف میوه و سبزیجات تا ۲۰ درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد و اگر از محصولات گوشتی پرهیز شود، میتوان این میزان را دوبرابر کرد.
وجود اسید فولیک باعث آن میشود که با مصرف سبزیجات سبز برگ و پرتقال و حبوبات خطر ابتلا به سرطان کاهش یابد؛ همچنین نیازی هم به مصرف زیاد ویتامین نیست.
با پیروی از این اقدامات میتوان این بیماری را درمان و از پیشرفت سرطان جلوگیری کرد و خطر بروز دیگر بیماریهای مزمن را کاهش داد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/