طبق یافته جدید محققان مصرف قارچ خطر ابتلا به افسردگی را کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از ساینس دیلی، طبق تحقیقات انجام شده، محققان دریافتند افرادی که قارچ می‌خورند با احتمال کمتر افسردگی روبرو بودند.

به گفته این محققان، قارچ‌ نه تنها خطر ابتلا به سرطان و مرگ زودرس را کاهش می‌دهند، بلکه ممکن است برای سلامت روان فرد نیز مفید باشد.

قارچ حاوی آنتی اکسیدانی موسوم به ergothioneine است که ممکن است نقش حفاظتی در برابر آسیب سلولی و بافتی بدن داشته باشد. مطالعات نشان داده است که آنتی اکسیدان‌ها از چندین بیماری روانی مانند اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی و افسردگی جلوگیری می‌کنند.

قارچ‌ها بالاترین منبع غذایی اسیدآمینه ارگوتیونین ضد التهابی هستند که توسط انسان قابل سنتز نیست. داشتن مقادیر بالای این ماده ممکن است خطر فشار اکسایشی و در نتیجه علائم افسردگی را نیز کاهش دهد.

قارچ دکمه سفید، متداول‌ترین نوع قارچ، حاوی پتاسیم است که به کاهش اضطراب کمک می‌کند. علاوه بر این، برخی از گونه‌های دیگر قارچ‌های خوراکی ممکن است بروز فاکتور‌های نوروتروفیک مانند سنتز فاکتور رشد عصبی را تحریک کنند که می‌تواند بر پیشگیری از اختلالات عصبی از جمله افسردگی تأثیر بگذارند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: افسردگی ، قارچ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار