معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی به ویژه در شرایط فعلی بحران کووید ۱۹ تاکید کرد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، آبتین حیدرزاده، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هم زمان با روز جهانی غذا، گفت: روز جهانی غذا برای دومین بار در حالی که تمام دنیا با آثار گسترده همه گیری کووید ۱۹ مقابله می‌کند، برگزار می‌شود.

او افزود: نقش تغذیه و اصلاح الگوی غذایی در پیشگیری از ابتلا به کرونا و حتی کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری بسیار مهم است و باید به این موضوع توجه شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه شعار روز جهانی غذا در سال جاری، (مبارزه همگانی با کرونا محیط سالم، تغذیه سالم با تولید و مصرف غذای سالم) است، گفت: با توجه به بحران کمبود غذا در دنیا و دامن زدن انتشار ویروس کرونا و تبعات اقتصادی آن در کاهش دسترسی به غذا برای اقشار آسیب پذیر جامعه، امسال اقدامات مرتبط با روز جهانی غذا با این اولویت‌ها در نظر گرفته شده است.

آبتین حیدرزاده تصریح کرد: در این راستا اطلاع‌رسانی و برنامه‌های آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی به ویژه در شرایط فعلی بحران کووید ۱۹ می‌تواند نقش مؤثری در اصلاح الگوی غذایی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ داشته باشد.

 

 


انتهای پیام/م.‌ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.