به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، حسین محرابی ، رئیس اتاق اصناف همدان اظهار داشت: هزینههای پخت نان افزایش چشمگیری داشته بهطوری که تغییر نکردن قیمت نان با توجه به تورم بالا نگرانیهایی را برای این صنف در اقتصادی نبودن تولید نان ایجاد کرده و معاش و زندگی خانواده این قشر زحمتکش را به چالش کشانده است.
او ادامه داد: افزایش چندین برابری قیمت مواد اولیه مانند خمیرمایه، حمل و نقل، دستمزد کارگری و بیمه و آب، برق، گاز و اجاره بهای واحد صنفی، بازنگری و اصلاح قیمت نان را اجتناب ناپذیر کرده است.
رئیس اتاق اصناف همدان با تاکید بر اینکه اصلاح قیمت نان و واقعیسازی نرخ آن با نگاه حمایتی مطالبه جدی خبازان است، گفت: این موضوع میتواند موجب تامین حقوق مصرفکنندگان و ارتقای کیفیت نان، جلوگیری از تعطیلی خودسرانه نانوایی ها، کاهش صفهای انتظار خرید، افزایش زمان پخت نان، متناسبسازی وزن چانه و بهبود حجم نان و حتی کاهش فروش آرد و حذف دلالان از چرخه نان را به همراه داشته باشد.
محرابی با اشاره به اینکه بحث آرد و نان پیچیدگی خاصی دارد، از مسئولان استان خواست مطالبات صنف نانوایان را بررسی و پاسخی منطقی به آن بدهند که منجر به تامین نظر فعالان این عرصه و حفظ حقوق مصرف کنندگان شود.
به تازگی استاندار همدان در کارگروه تنظیم بازار با شرط و شروطی درخواست اتحادیه نانوایان را پذیرفت و گفت: با اصلاح قیمت نان به شرط اخذ مجوز از مرکز (تهران) موافق هستیم، اما کیفیت نان نیز باید بهبود یابد و موجب رضایت مصرف کنندگان شود.
به گفته شاهرخی، آرد و گندم استان همدان جزو مرغوبترینهای کشور است و باید بهترین نان پخته و در سفره مردم قرار گیرد.
۵۸۵ نانوایی در شهرستان همدان وجود دارد.
منبع ایرنا
انتهای پیام/غ