به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، آهنی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند،گفت: پس از برگزاری کارگاه آموزشی وزارت بهداشت به صورت وبینار، تحقیقات اولیه فرایند اجرایی طرح غنی سازی نان با ویتامین D در بیرجند آغاز شد.
وی افزود: در مرحله پایلوت، آزمایشهای خون برای پایش اولیه میزان ویتامین D، تکمیل پرسشنامهها و همچنین نمونه برداری از نانها انجام میشود.
آهنی گفت: بر اساس نتایج پایشها میزان مورد نیاز افزودن ویتامین D به آرد مشخص میشود.
آرد و نان در خراسان جنوبی در حال حاضر با آهن و اسیدفولیک غنی سازی میشود.
انتهای پیام / ط آ