دلایل علمی اثبات شده زیادی وجود دارد ،که اثرات مضر مصرف زیاد قند وشکررا بر سلامت انسان نشان می دهد.بهمین جهتامروزه شیرن کننده های مصنوعی، که در بسیاری از کشور های جهان در صنایع غذائی جلب وجایگزین قند وشکر نموده اند.
شیرین کننده های مصنوعی مواد شیرینی هستند که بدلیل نداشتن کالری در صنایع غذائی استفاده می شود.در آمریکا چهار نوع از این شیرین کننده ها رابتصویب اداره غذاودارو(FDA)رسانده اند.
1-ساخارین 300بار شیرین تر از شکر(ساکارز)
2-آسپارتام 200بار شیرین تر از ساکارز
3-سوکرالوز 600بار شیرین تراز ساکارز
4-آسه سولفام 200بارشیرین تر از ساکارز
اولویتها مرده پس مبانی فکریت به درد نمی خورد .
ادله کافی اورده شده
شیرین کننده های مصنوعی مواد شیرینی هستند که بدلیل نداشتن کالری در صنایع غذائی استفاده می شود.در آمریکا چهار نوع از این شیرین کننده ها رابتصویب اداره غذاودارو(FDA)رسانده اند.
1-ساخارین 300بار شیرین تر از شکر(ساکارز)
2-آسپارتام 200بار شیرین تر از ساکارز
3-سوکرالوز 600بار شیرین تراز ساکارز
4-آسه سولفام 200بارشیرین تر از ساکارز