به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، میوه و تره بار جزو لاینفک زندگی است؛ کالایی که به لحاظ کیفیت، قیمت و موجودی باید در بازار وضعیت مناسبی داشته باشد.
به بازار روز غفاری بیرجند سری زدیم؛ رصد چگونگی عرضه میوه و تره بار در این مرکز عرضه، تعریف چندانی نداشت.
گرانفروشی، عدم درج قیمت و نداشتن فاکتور از جمله تخلفاتی بود که توسط غرفه داران صورت گرفته بود.
جای خالی نظارت ها و جولان گرانفروشی
مردم میگفتند جای نظارتها خیلی خالی است و نبود نظارت سبب شده تا افراد، میوهها را با هر قیمتی که میخواهند عرضه کنند.
آنها عامل اصلی این وضعیت را عدم حضور همیشگی یک ناظر در بازار روزها میدانستند.
بیشتر بخوانید
پیشنهاد مردم این بود که یک نفر به طور مرتب در بازار روز حضور داشته باشد و اوضاع را رصد کند.
رئیس گشت تعزیرات این موضوع را با رئیس اتاق اصناف در میان گذاشت و نماینده شهرداری نیز با آن موافقت کرد و بر همکاری جدی تأکید شد.
در آن سوی میدان غرفه داران نیز حرفهایی داشتند؛ آنها ریشه این گرانیها را اجاره بالای غرفهها و ندادن خدمات مناسب به غرفهداران میدانستند.
در نهایت قرار شد با هماهنگی بین اتاق اصناف، اتحادیه میوه و تره بار و سازمان میادین میوه و تره بار، یک کارشناس با استقرار در بازار روز اوضاع را رصد کند.
لزوم تشدید نظارت ها/ مردم و مسئولین پای کار بیایند
حجت الاسلام نسائی زهان دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان جنوبی گفت: در رابطه با گرانی میوه نظارتها بسیار ضعیف است و باید تمهیدی اساسی برای این گرانیها به خصوص در بیرجند اندیشیده شود.
او افزود: به این منظور باید نظارتها تشدید شود و دستگاههای مسئول به وظیفه خود در این حوزه عمل کنند و هر کجا که احساس کردند که قانون ضعیف است به دادسرا مراجعه کنند تا سیستم دادگستری به آنها کمک کند.
حجت الاسلام نسائی زهان بیان کرد: دادسرا آمادگی کمک به مسئولین امر در این خصوص را دارد و باید همه دستگاههای ذیربط پای کار بیایند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان جنوبی ادامه داد: در این زمینه کمیتهای در دادگستری متشکل از دستگاههای مسئول ایجاد شده است.
او اظهار کرد: در هر موضوعی که مردم و مسئولین همراهی کنند نتیجه حاصل میشود و همه ما مسئول هستیم.
انتهای پیام/ ر