به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مجید طاهرپور مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی گفت: کروکودیلهای پرورشی در مراحل و شرایط خاص وارد شده و طبق نظر کارشناسان در محیط آماده شده برای نگهداری، آزادسازی میشوند.
او با بیان اینکه پرورش کروکودیل با توجه به قابلیت صادرات پوست و گوشت این گونه، دارای ارزش و درآمد فراوانی است، افزود: این محموله برای راه اندازی مرحله نخست تنها واحد پرورش کروکودیل خراسان رضوی در منطقه مُلک آباد، در حد فاصل مشهد - نیشابور به این منطقه منتقل میشود.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: این واحد با ظرفیت تولید ۳۰۰ تخته پوست کروکودیل، ظرفیت سازی شده و مجوزهای لازم را دریافت کرده است.
طاهرپور بیان کرد : خراسان رضوی به دلیل وجود مزرعه پرورش کروکودیل در کشور رتبه خوبی در پرورش کروکودیل دارد.
او با اشاره به ارزش بالای صادراتی پوست تصریح کرد: پرورش کروکودیل ۲.۵ تا سه سال طول میکشد که پس از آن پوست کروکودیل آماده دباغی و صادرات میشود.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی تاکید کرد: کروکودیل پوزهکوتاه بومی ایران، ارزش اقتصادی چندانی برای صادرات ندارد و از مجموع ۲۴ گونه کروکودیل موجود در دنیا فقط پنج گونه ارزش اقتصادی برای پرورش دارند.
طاهرپور اظهار کرد: از میان این پنج گونه کروکودیل، پرورش گونه کروکودیل آسیای جنوب شرقی (تایلندی) در ایران انجام میشود که طول آن به هفت متر نیز میرسد.