به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، علی محمد هاشمی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان گفت: یکی از موضوعات مهم در مدیریت بحران، توانمندسازی مردم در برابر آن است که در نتیجه افزایش توانمندی افراد در مقابله با بحران، آثار و تلفات ناشی از آن کاهش مییابد.
وی بیان کرد: سال گذشته ۳۰۰ خانه هلال و از ابتدای امسال نیز ۵۷ خانه هلال در روستاهای استان اصفهان ایجاد شد که از مجموع این تعداد ۱۰ خانه هلال در محلات کم برخوردار احداث شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان ادامه داد: از این ۱۰ خانه هلال احداث شده در محلات کم برخوردار، پنج باب خانه در شهر اصفهان، ۲ باب در نجف آباد، ۲ باب در زرین شهر، یکی در نایین و یکی در فلاورجان ایجاد شد.
وی خاطرنشان کرد: در خانههای هلال درخصوص حوادث، بحرانهای احتمالی و نحوه برقراری ارتباط با هلال احمر در مواقع بحرانی و نیز آشنایی با اقدامهای مورد نیاز تا رسیدن نیروهای امدادی آموزش داده میشود.
هاشمی با بیان اینکه هر خانه هلال دارای یک مسئول و چهار زیرمجموعه از اهالی همان روستا و محل است تصریح کرد: این طرح مورد استقبال یونیسف (صندوق کودکان ملل متحد) قرار گرفت و روی آن بررسیهای زیادی انجام دادند.
وی اظهارکرد: افراد فعال در خانههای هلال احمر باید با نحوه نیازسنجی و روش توانمندسازی در محلات آشنا شوند و دورههای مربوطه را به صورت عملیاتی و کاربردی طی کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان عنوان کرد: دستورالعملهای عملیاتی نیز باید با محوریت استانداری به این خانهها ابلاغ شود.
استان اصفهان اکنون سه هزار و ۳۰۰ نجاتگر و امدادگر، ۲۳ هزار عضو جوان و ۱۵ هزار داوطلب ثبت شده در سامانه دارد.
همچنین این استان ۴۲ پایگاه و ۹ مرکز توانبخشی فعال دارد که محوریت نجات و کمک رسانی در حوادث با پایگاههاست و در مراکز خدمات علوم توانبخشی مانند شامل ارتوپدی فنی، فیزیوتراپی و کاردرمانی و دیگر خدمات برای اقشار مردم انجام میشود.
استان اصفهان بیش از پنج میلیون نفر جمعیت دارد که در ۲۴ شهرستان و ۱۰۵ شهر ساکن هستند.
ایران جزو ۱۰ کشور بلاخیز جهان به شمار میرود، بطور کلی ۴۳ بلای طبیعی و غیر طبیعی در جهان شناخته شده است که ۳۵ مورد آن در ایران رخ میدهد.
منبع:ایرنا
انتهای پیام