سالیانه بیش از پنج میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست شورای معاونان و مدیران سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بسیاری از محصولات کشاورزی دارای زمان تولید و مصرف محدودی هستند و صنایع تبدیلی می‌توانند با حفظ و نگهداری محصولات در آن‌ها به گونه‌ای تغییر و تبدیل ایجاد کند که امکان مصرفشان در تمامی ایام سال میسر باشد.

مدرس خیابانی توجه خاص به تولید خرما و توسعه زنجیره ارزش آن، بهره‌گیری از تمام ظرفیت بازار‌های سطح کشور برای فروش محصولات تولیدی استان، توسعه کشت میوه‌های گرمسیری بویژه موز وانبه و کشت‌های گلخانه‌ای را خواستار شد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های دامپروری بویژه پرورش شتر، دام و طیور بومی گفت: بکارگیری فرصت همجواری با کشور‌های همسایه در این زمینه‌ها می‌تواند موجبات رونق بخش کشاورزی و توسعه پایدار در منطقه شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان نیز با بیان توانمندی‌های استان در زمینه شیلات، تولید گوشت قرمز، تولید محصولات گرمسیری، گلخانه‌ای و باغی بویژه خرما و محصولات خارج از فصل و گیاهان دارویی گفت: این استان دارای رتبه برتر در سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی است و مزیت‌های بی‌نظیری دارد که با حمایت همه دست اندرکاران می‌تواند به استان برخورداری تبدیل شود.

محمد علی نیکبخت افزود: برای تحول در بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان در بخش‌های مختلف سند توسعه‌ای تدوین و محور برنامه‌های کاری سازمان جهادکشاورزی قرار گرفته است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی گفت: با رفع محدودیت توسعه واحد‌های مرغداری، تلاش مضاعفی برای ایجاد واحد‌های جدید صنعتی پرورش مرغ گوشتی در راستای افزایش ضریب خوداتکایی استان به گوشت مرغ شده است و حدود ٣٠٠ متقاضی در مسیر سرمایه‌گذاری در این زمینه هستند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار