مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: پنجاه درصد شبکه‌های آب شهری استان فرسوده است، که اصلاح آن نیازمند حدود یک هزار و صد میلیارد تومان است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد، حمیدرضا کرموند،مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، با اشاره به اینکه آب آشامیدنی استان بیشتر از چشمه و چاه است، عنوان کرد: آب چاه نیازی به تصفیه خانه ندارد تنها برای شهر‌هایی که آب مورد نیاز آن‌ها از طریق خطوط انتقال سد و رودخانه‌ها تامین می‌شود تصفیه خانه نیاز است.

وی افزود: تصفیه خانه شماره یک خرم‌آباد فعال است که پنجاه درصد شهر را پوشش می‌دهد، البته با توجه به افزایش جمعیت شهر خرم‌آباد مطالعات احداث تصفیه خانه شماره دو هم انجام شده و در صورت تکمیل سد مخمل‌کوه عملیات اجرایی نیز آغاز می‌شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: با راه‌اندازی تصفیه خانه شماره دو مشکل کدورت آب استان به طور صد در صد رفع می‌شود.

کرموند در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به اینکه طول شبکه‌های آب شهری استان حدود سه هزار کیلومتر است، افزود: حدود چهل درصد شبکه‌های آبی شهری یعنی یک هزار و صد کیلومتر فرسوده است.

وی بیان کرد: طول شبکه‌های آب روستایی نیز حدود چهار هزار و یکصدکیلومتر است که پنجاه درصد آن نیاز به اصلاح مجدد دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان با اشاره به اینکه بیشترین فرسودگی شبکه آب مربوط به خرم‌آباد است، گفت: اعتبار مورد نیاز برای بازسازی شبکه شهری یک هزار و صد میلیارد تومان است، اصلاح شبکه روستایی نیز نیازمند دویست میلیارد تومان اعتبار است.

کرموند در خصوص هدررفت آب ناشی از شکستگی لوله‌های آب نیز توضیح داد: انتظار داریم همشهریان با شماره گیری ۱۲۲ شکستگی‌ها را اطلاع بدهند، زیرا شبکه آب گسترده است.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.