به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، شهرام عسکری معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سازمان جهاد کشاورزی استان از کشت زعفران حمایتی نمی کند و کشاورزان می توانند به کشت های مناسب دیگری بپردازند.
او اظهار داشت: دلیل این تصمیم حفظ ژنتیک زعفران ایران است که در صورت کشت آن در سایر نقاط کشور، ژنتیک خالص و مرغوب ایرانی دستخوش تغییر می شود.
عسکری بیان کرد: مرغوبیت زعفران کشت شده در کهگیلویه و بویراحمد یا هرجای دیگر با زعفران خراسان تفاوت دارد و ممکن است به شهرت این محصول ایرانی آسیب بزند.
نخستین بار در سال ۱۳۹۵ کشت زعفران در کهگیلویه و بویراحمد انجام شد.
نخستین برداشت از مزرعه آزمایشی زعفران در مرکز فنی و حرفه ای شماره یک یاسوج در آبان ۱۳۹۵ انجام شد.
در سال ۱۳۹۸ چهار هکتار از اراضی شهرستان دنا و بویراحمد زیر کشت زعفران رفت.در آن سال، میزان برداشت زعفران در هر هکتار پنج کیلوگرم بود.
انتهای پیام/س