به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور با بیان اینکه روز به روز پیام شهدا که همان پیام قرآن و پیامبر (ص) است، درجهان طنینافکنتر میشود، افزود: تاریخ گواه آن است که باطل هر چه هم تلاش کرده و در ظاهر قدرت یافته، اما در نهایت رفتنی است، اما حق روز به روز بیشتر جلوه میکند و امروز شاهد هستیم که جلوههای حق نظیر اربعین هر روز بیشتر از قبل مورد توجه قرار میگیرند.
رئیسی خانواده شهدا را پرچمهای برافراشته تفکر و راه شهدا توصیف و تصریح کرد: شما فرزندان و خانواده شهدا نماینده فرهنگ، راه و سخن شهیدان هستید و همه ما در دولت و دیگر نهادهای حکومتی موظف هستیم راه نورانی شهدا را ادامه دهیم.
وی با بیان اینکه مناسبترین افراد برای تداوم راه شهدا، خانواده معظم شهیدان هستند، اظهار داشت: به طور طبیعی هرکس بهتر، شهیدان و مرام آنان را درک کرده باشد در تداوم راه و مسیر آنان اولویت دارد؛ همانگونه که مقام معظم رهبری، امام راحل را بهتر از همه شناختند و امروز بهتر از هر کسی راه امام (ره) را تبیین کرده و به پیش میبرند و هرگز هم اجازه ندادند این خط نورانی برغم تلاشهایی که صورت گرفت، منحرف شود.
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه دولت نیز تلاش خواهد کرد همین مسیر نورانی را ادامه دهد، خاطرنشان کرد: شما نمایندگان و خانواده شهدا حتماً عملکرد دولت را زیر نظر قرار دهید و هرجا دیدید که عملکرد یا اقدامی با راه و آرمان شهدا تطبیق ندارد، تذکر دهید.
رئیسی ادامه داد: حتماً برای این منظور ساز و کاری برای ارتباط مستمر و منظم خانواده شهدا با دولت ایجاد خواهیم کرد تا از نظرات و یاری شبکه عظیم و اثرگذار یادگاران شهدا بهرهمند شویم.
رئیس جمهور اضافه کرد: دولت نیز باید ارتباط منظمی با شبکه عظیم خانواده شهدا داشته باشد و از ظرفیتهای خوبی که در بین آنان است، استفاده کند. باید به فرزندان شهدا میدان داده شود تا جوهره وجودی خود را که از والدین شهید خود به ارث برده اند، به منصه ظهور برسانند، همانگونه که امام راحل به پدران جوان شما میدان داد تا خودشان را نشان دهند.
وی اظهار کرد: بنده سفارش میکنم و شما هم پیگیر باشید تا با وزیر کشور که از ورزای کلیدی دولت است، جلسه داشته باشید تا ساز و کاری برای بهرهگیری شایسته از ظرفیتهای موجود در خانوادههای شهدا بویژه در زمینه مسایلی نظیر موضوع زن و خانواده ایجاد شود.
رئیسی با اشاره به انتصاب رئیس جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران، تصریح کرد: آقای قاضیزاده هاشمی بیش از ۱۲ سال سابقه خدمت در بنیاد جانبازان دارند و از آنجا که تخصص ایشان نیز پزشکی است، میتوانند در زمینه مسأله درمان جانبازان که امروز یکی از مشکلات جدی این بخش است، کمک مؤثری کنند.
رئیس جمهور با انتقاد از اینکه خدمت رسانی به خانواده معظم شهدا در بنیاد شهید و امور ایثارگران در جنبه مسایل خدماتی، محدود شده و خدمات فرهنگی و اجتماعی آن تقریباً تعطیل شده است، خاطرنشان کرد: معتقدم که آقای قاضیزاده هاشمی با عنایت به تجربه خوبی که در این زمینه دارند، میتوانند فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی بنیاد شهید را نیز فعال کرده و وجهه این بنیاد را از یک نهاد خدماتی صرف به بنیاد شهید واقعی که امام راحل بنیان گذاشتند، بازگردانند.
رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اظهارات مطرح شده از سوی میهمانان جلسه، گفت: در زمینه توسعه کشور هیچ محدودیتی برای استفاده از تجارب کشورهای مختلف نداریم، اما بی تردیدبرای انتخاب نسخه مناسب پیشرفت، دقت زیادی خواهیم داشت تا این نسخه تطبیق کامل با اقتضائات ایران اسلامی داشته باشد.
وی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه دولت بتواند در شکلدهی به سبک زندگی تأثیر مثبتی داشته باشد، افزود: امروز فضای ارتباطی جامعه با گذشته خیلی تفاوت کرده و دایره ارتباطات افراد بسیار گستردهتر شده و نمیتوان این فضای ارتباطی را محدود کرد؛ لذا باید تلاش کنیم تا حد امکان این عرصه را مصونسازی کنیم تا جوانان و آحاد مختلف جامعه به جای آنکه صرفاً متأثر شوند، بتوانند مؤثر واقع شوند.
رئیس جمهور در ادامه با تأکید بر اینکه اگر بر توان داخلی تکیه کنیم، انجام خیلی از کارها ممکن خواهد شد، اظهارداشت: متأسفانه شاهد بودیم که بعضیها واردات واکسن یا حتی پیوستن کشور به سازمان شانگهای را متوقف بر پذیرش FATF کرده بودند و حتی در جلسات رسمی نیز بر موضع خود پافشاری میکردند.
رئیسی تصریح کرد: در فاصله کوتاه سپری شده از دولت سیزدهم اتفاق خاصی نیفتاده که باعث افزایش واردات واکسن و یا پذیرش عضویت کشورمان در سازمان شانگهای بشود، الا اینکه کشورهای همسایه و دوست ما دیدند که دیگر توجه ما صرفاً به غرب نیست و ارتباط با همسایگان و کشورهای منطقه اولویت سیاست خارجی ایران شده است.
تعدادی از فرزندان شهدای انقلاب اسلامی حاضر در این نشست نیز در سخنانی ضمن بیان دیدگاهها و نظرات خود تصریح کردند که انقلاب اسلامی با هدف تأسیس نظام توحیدی به پیروزی رسید که راه رسیدن به این نظام از مسیر عدالتخواهی میگذرد. در سالهای گذشته قطار انقلاب در مسیر اصلی خود نبود، اما با پیروزی دولت سیزدهم این قطار به مسیر خود بازگشته و امیدها به تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی پررنگتر از همیشه شده است.
انتهای پیام/
راهكار الانتونو به قبلي ها هم مي داديد خب!
ضمنا خودشون هم گفتن که همسایه های ایران بعد انتخابات متوجه شدن که نگاه ایران فقط به غرب نیست و دنبال گسترش روابط با همسایگان هست .
توصیه می کنم قبل نظر دادن اول مطلب رو کامل بخونید بعد نظر بدین .
دولت قبلی هم اگه همه چیز رو منوط به FATFنمی کرد همین نتیجه رو بدست می آورد اما به جای تمرکز به حل مشکلات داخلی فقط متمرکز شده بود به اینکه دل غربیها رو بدست بیاره همونهایی که با خودشون (فرانسه) اینطور رفتار می کنند.