رئیس پلیس فتا استان کرمان گفت: ظاهر برخی بازی‌های آنلاین سرگرمی و تفریح است اما اهداف طراحی شده بازی‌ها می‌تواند نگرش کاربران و هویت آن‌ها را تغییر دهند.


به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سرهنگ امین یادگار نژاد، رئیس پلیس فتا استان کرمان گفت: امروزه استفاده از بازی‌های آنلاین برای قشر جوان و نوجوان و خصوصا کودکان تبدیل به مسئله‌ای شده که بیشتر وقت کودکان و نوجوانان را به خود اختصاص داده است.

او تاکید کرد: واژه بازی به عنوان سرگرمی شناخته شده، اما متاسفانه شکل‌گیری شخصیت کودکان و نوجوان با اهداف مخرب برخی بازی‌های آنلاین و رایانه‌ای توام شده است که این امر می‌تواند تبعات منفی به دنبال داشته باشد.

سرهنگ یادگارنژاد گفت: ظاهر برخی از بازی‌های آنلاین سرگرمی و تفریح است، اما اهداف طراحی شده این بازی‌ها می‌تواند نگرش کاربران و هویت آن‌ها را تغییر دهد و باعث ایجاد ابهامات و تخیلات در مسائلی از قبیل نوع رفتار، القاء آداب و رسوم و اعتقادات مختلف، تغییر سبک زندگی و سایر مسائل شود.

رئیس پلیس فتا استان با تاکید بر لزوم ارتقاء دانش والدین در این خصوص به جهت پیشگیری از به دام افتادن کودکان و نوجوانان اضافه کرد: فعالیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی مسلتزم همراهی و همگامی والدین و نظارت دقیق آن‌ها بر فرزندان است که می‌تواند باعث کاهش تهدیدات و آسیب‌های فضای مجازی شود.

سرهنگ یادگار نژاد افزایش رفتار‌های پرخاشگرانه، انزوای اجتماعی و دوری از خانواده و اجتماع و گوشه گیری را از جمله تاثیرات منفی اینگونه بازی‌های آنلاین بیان کرد و گفت: این موارد می‌تواند تبعات منفی بر مسائل اعتقادی، فرهنگی و اجتماعی فرد نیز داشته باشد.

او ادامه داد: در برخی موارد هنگام خرید بازی‌های آنلاین نیاز به واریز وجه است و از همین رو ممکن است فرزندان به واسطه پرداخت آنلاین به درگاه‌های جعلی بانکی هدایت شوند و مورد سوء‌استفاده‌های مالی قرار بگیرند از اینرو حضور والدین و همراهی فرزندان در هنگام خرید بازی‌های آنلاین امری ضروری است که در این رابطه به شهروندان توصیه می‌شود موارد مشکوک در این موارد را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir لینک مرکز فوریت‌های سایبری گزارش کنند.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار