به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، شهرام امیری مدیر امور فرهنگی و ارتباطات اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: بناها و محوطههای تاریخی و گردشگری تحت پوشش اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان در حدود ۲ ماهه گذشته و بهدلیل شرایط قرمز کرونایی تعطیل بودند، اما در این هفته امکان بازگشایی آنها با نارنجی شدن وضعیت استان، فراهم شد.
وی با بیان اینکه بازگشایی اماکن تاریخی و گردشگری در وضعیت نارنجی شهرها بر اساس مصوبات و دستورالعمل ستاد ملی مقابله با کرونا صورت میگیرد، افزود: آثار تاریخی اصفهان در ایام نوروز امسال فعال بودند، اما پس از آن در موج چهارم تعطیل شدند.
وی با بیان اینکه در مدت کوتاهی قبل از موج پنجم کرونا نیز اماکن تاریخی و گردشگری اصفهان فعال بودند، خاطرنشان کرد: با شدت گرفتن موج پنجم کرونا و قرمز شدن وضعیت استان، فعالیت این اماکن نیز از اواسط تیر امسال متوقف شد.
مدیر امور فرهنگی و ارتباطات اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان با اشاره به اینکه حدود ۵۰۰ بنا و مکان تاریخی و گردشگری تحت پوشش اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان قرار دارد، تصریح کرد: تعطیلی این اماکن به درآمدهای این اداره خسارت زیادی وارد کرد.
وی با بیان اینکه واحدهای خدمات رسان مانند هتلها در این مدت با ۵۰ درصد ظرفیت فعال بود، گفت: بناهای تاریخی و محوطههای گردشگری زیر نظر این اداره کل از ۲۸ شهریور بازگشایی شد.
استان اصفهان با پنج میلیون نفر جمعیت بهعنوان قطب گردشگری جهان و ایران، بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی شناسایی شده دارد که از میان آنها افزون بر یکهزار و ۸۰۰ اثر ثبت ملی شدند.
هفت اثر از آثار تاریخی اصفهان به نامهای میدان امام (نقش جهان)، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع و سه قنات به نامهای وزوان، مزدآباد و مون به ثبت جهانی رسیده و کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.
با عبور بیشتر مناطق کشور از قله موج پنجم و کاهشی شدن روند بستری، اصفهان از ۲۷ شهریور از وضعیت قرمز کرونا خارج شد و در وضعیت نارنجی (پر خطر) یا زرد (خطر متوسط) قرار گرفت.
منبع:ایرنا
انتهای پیام