یک کارشناس آموزشی گفت: دانشجو‌ها به جایی رسیده اند که تنها به فکر رفتن به دانشگاه، گرفتن نمره در نتیجه کسب مدرک برای رسیدن به اشتغال هستند.

علی عابدینی کارشناس آموزشی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به مدرک گرایی جوانان نسل آینده، اظهار کرد: دانشجو‌ها به جایی رسیده اند که تنها به فکر رفتن به دانشگاه، گرفتن نمره در نتیجه کسب مدرک برای رسیدن به اشتغال هستند و باید جلوی این پدیده را گرفت.

او افزود: مدرک گرایی در جامعه ما روال غلطی است، فضایی که برای تحصیل در دانشگاه‌ها ساختیم مناسب نیست. درصد کمی از دانشجویان به دنبال تحصیل هستند بیشتر آن‌ها به دنبال مدرک هستند.

عابدینی با بیان اینکه باید جامعه این موضوع را درک کند، که تنها راه موفقیت شرکت در کنکور نیست، گفت: بر اساس آمار بیش از ۷۴۰ هزار نفر از این دانشجویان در دوره کاردانی، ۲ میلیون نفر در دوره کارشناسی، ۱۹۳ هزار نفر در دوره کارشناسی ارشد، ۱۱۵ هزار نفر در دوره دکتری تخصصی و ۲۹ هزار نفر در دوره دکتری عمومی در دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی مشغول به تحصیل هستند که اگر نظام آموزشی کشور بر اساس وضع موجود ادامه مسیر دهد، این دانش آموختگان نه تنها در مسیر اشتغال آفرینی در حرکت نخواهند بود بلکه به واسطه نداشتن مهارت کافی به آمار بیکاران جامعه می‌افزایند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۳ ۲۹ شهريور ۱۴۰۰
وقتی شرکت ها مدرک گرا هستند دانشجو چیکار کند, مجبوره از زیر سنگ هم که شده یک دکتری جور کند تا حقوق بگیره شکم زن و بچه اش را سیر کند. مقصر اصلی مسئولین هستند که گوش شرکت ها را نمیگیره. شا برو نروژ طرف با لیسانس مدیر بخش ارتباطات هست برو اسکاتلند طرف با مدرک کالج رئیس بخش بازرگانی هست با سن پایین ولی تو ایران طرف تا لب گور باید دنبال دکتری و فوق همین طور بدود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۰ ۲۹ شهريور ۱۴۰۰
این نتیجه شوهای کشکی برای جهانه که ما داریم قله های علم رو فتح میکنیم که از سالهای 79-80 شروع شد ما داریم قله های فساد تاریخ بشری رو فتح میکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۳ ۲۸ شهريور ۱۴۰۰
این ثمره درختیه که مسئولان مربوطه بیش از ده سال پیش کاشتن و به دنبال افزایش آمار و ارقام دانشجو و مشغول کردن جوانان به تحصیل و لحاظ نشدن تعداد دانشجویان جزو جمعیت بیکار و البته درآمد زایی دولت از طریق افزایش دانشگاه و دانشجو بوده،الان چه کسی حاضره خسارت عمر برباد رفته این‌ همه تحصیل کرده بیکار رو بده؟؟؟طبق معمول هیچ کسی،تمام تقصیرات گردن مردم هست مثل همیشه.