ابول نژادیان گفت: روند مراجعه سرپایی و بستری بیماران کرونایی در مراکز بهداشتی و درمانی خوزستان کاهش یافته است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فرهاد ابول‌نژادیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: روند مراجعه سرپایی و بستری بیماران کرونایی به مراکز بهداشتی و درمانی کاهش یافته است به گونه‌ای که تعداد مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌ها از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر در اوج پیک به ۴ هزار و ۱۶۵ نفر رسیده است. میزان بستری‌ها نیز از ۳ هزار بیمار در اوج پیک به یک هزار و ۶۶۵ نفر کاهش یافته است که ۴۶۰ نفر از این بیماران در بخش‌های ویژه بستری هستند.

او بیان داشت: تاکنون بالغ بر دو میلیون و ۳۲۶ هزار دوز واکسن کرونا در خوزستان تزریق شده است و موارد بیماری در خوزستان در هفته گذشته ۳۲ درصد، موارد بستری ۳۳ درصد و موارد فوت ۲۳ درصد کاهش یافته است.

ابول نژادیان افزود: ۳۲ درصد موارد ابتلا به کرونا در پی تماس با مورد مثبت در خانواده، ۲۲ درصد بر اثر تماس با سایر بستگان و حضور در مهمانی‌ها و دید و بازدیدها، ۱۵ درصد بر اثر تردد مکرر درون شهری و ۱۱ درصد در ادارات و اصناف رخ داده است و ۱۶ درصد موارد ابتلا در مناطق روستایی و ۸۴ درصد در مناطق شهری رخ داده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: بیشترین میزان مرگ و میر در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در موج اول در دزفول، آبادان، کارون و خرمشهر، در موج دوم در بهبهان، آبادان و مسجدسلیمان، در موج سوم در دزفول، کارون و خرمشهر و در موج چهارم در آبادان، خرمشهر و ماهشهر بوده است.

این مقام مسئول ادامه داد: در موج چهارم واکسیناسیون افراد بالای ۶۰ سال و به ویژه افراد بالای ۷۰ سال تقریباً انجام شده بود که در پی این موضوع، به وضوح میزان مرگ و میر این افراد نسبت به موج سوم کاهش یافت در حالی که در این پیک، میزان مرگ و میر افراد ۳۵ سال به بالا بیشتر از موج قبلی بوده است.

او گفت: این موضوع نشان از تأثیر واکسیناسیون است بنابراین باید واکسیناسیون تا قبل از وقوع پیک بعدی افزایش یابد و هفته گذشته ۴۸۹ نفر از طریق بنادر وارد خوزستان شدند که دو مورد از این تعداد مثبت بودند و دو کشتی ایزوله شدند.

ابول نژادیان اظهار داشت: در حال حاضر ۶۳ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در حال فعالیت هستند. تزریق دوز اول واکسن به جمعیت هدف در بهبهان ۶۸.۵ درصد، در شرق اهواز ۶۲.۸ و در غرب اهواز ۵۶.۲ درصد است، اما در شادگان ۱۵ درصد، در حمیدیه و کارون ۱۹ درصد، در اندیکا ۲۳ درصد و در دشت آزادگان ۳۳ درصد است و پوشش ۱۰ درصدی واکسیناسیون در یک شهر و ۷۰ درصدی در یک شهر، مشکل را حل نمی‌کند و واکسیناسیون باید به صورت متوازن افزایش یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: در حال حاضر پوشش واکسیناسیون در دوز اول در خوزستان ۴۶ درصد و در دوز دوم ۲۵.۲ است و موجودی واکسن خوب است و امروز نیز مجدداً محموله جدیدی از واکسن به خوزستان تحویل داده می‌شود.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۴ ۲۹ شهريور ۱۴۰۰
توجه به شیوه نامه های بهداشتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۵ ۲۸ شهريور ۱۴۰۰
خدا رو شکر ان شاءالله با کمک مردم و مسئولان کرونا را شکست دهیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۷ ۲۷ شهريور ۱۴۰۰
مردم به صحبت های مسئولان بهداشت و درمان توجه کنند