
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، سیروس شهبازی مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه گفت : کار گازرسانی به خوشه «نهرابی» روانسر از مدتها پیش به علت ناتوانی پیمانکار متوقف شده بود و پیمانکار جدیدی انتخاب شده و در حال تجهیز کارگاه است.
او گفت : در سنوات قبل به ۱۰ روستای این محور گازرسانی انجام شده و با آغاز دوباره پروژه علاوه بر ۴۳ روستا، ۴۵ واحد صنعتی از نعمت گاز بهره مند میشوند.
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه افزود: اعتبار اجرای این پروژه حدود ۷۰۰ میلیارد ریال است.
شهبازی در خصوص گازرسانی به ۹ روستای محور بیاشوش (بدرآباد) افزود: عملیات اجرای شبکه به پایان رسیده و کار علمک گذاری نیز از روستای بیاشوش جوانرود آغاز شده است.
او با بیان اینکه در اجرای این پروژه تاخیر صورت گرفته است، گفت: با راهکارهایی که اتخاذ کردیم تا پایان هفته آینده علمک گذاری روستای ده لیلی به پایان میرسد و برآورد ما این است تا پایان آبان ماه پروژه به اتمام برسد .
انتهای پیام/د