«یار هفتاد و سوم» کاری از باشگاه خبرنگاران جوان، در هر قسمت خود، روایتگر زندگی یکی از بانوان نهضت امام حسین (ع) است.

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،بچه شیعه‌ها از کودکی با عشق امام حسین (ع) به دنیا می‌آیند. با عشق ارباب بزرگ می‌شوند و ارادت خود را به راه‌های مختلف به او بیان می‌کنند.

نام امام حسین (ع) و خانواده بزرگوارش، عشق را در دل هر بچه شیعه به اوج می‌رساند.

ام سلمه یکی از زنان پیامبر است که در این قسمت از برنامه یار هفتاد و سوم به معرفی او پرداخته ایم. او که قبل از پیامبر ازدواج کرده بود، در سال چهارم هجری پس از وفات شوهرش به عقد پیامبر در آمد. ام سلمه همواره در همراهی اهل بیت می‌کوشید و پس از رحلت پیامبر (ص) نیز یکی از مدافعان اهل بیت (ع) به شمار می‌رفت، چنانکه از حضرت فاطمه (س) در مسأله میراث پیامبر (ص) دفاع کرد. اکثر مورخان، تاریخ رحلت ام سلمه را بعد از واقعه عاشورا دانسته‌اند.

در این قسمت از برنامه یار هفتاد و سوم مادر شهید محمد حسین محمد خانی هم مهمان ما بود که از علاقه و دوستی حاج قاسم سلیمانی به فرزندش و نصب عکس او در اطاقش بعد شهادت محمد حسین گفت.

مهمان دوم این برنامه هم روایت جهادگری است که پس از ۳۰ سال تحصیل در آمریکا به ایران بازگشت و اقدام به آبرسانی در مناطق محروم خوزستان کرد.

در ادامه می توانید مشروح این برنامه را تماشا کنید.

 

در این برنامه، مادر شهید محمدخانی گفت: محمدحسین مهندس عمران بود. خیلی راحت می‌توانست پشت میز بنشیند، اما او به دنبال چیز مهم تری بود. محمدحسین فکر می‌کرد همه اتفاقات خوب را می‌تواند با شهادتش به دست بیاورد.

وی ادامه داد: او سال ۸۹ ازدواج کرد و همان سال وارد سپاه شد و زندگی مشترکشان پنج سال طول کشید. همزمان با ورود محمد حسین به سپاه درگیری‌های سوریه هم اتفاق افتاد و او یک مرتبه به عراق اعزام شد و دو ماه آنجا آموزش دید و چهار مرتبه هم به سوریه اعزام شد. به همسرش گفته بود که زندگی ما معمولی نیست و من یک پایه می‌خواهم که همسرم در فعالیت هایم کنارم باشد.

وی عنوان کرد: آن روز‌ها محمدحسین یک دانشجو بود و هنوز درگیری‌های سوریه آغاز نشده بود، اما به همسرش گفته بود من هر جایی که مسلمانی علم مظلومیت بلند کرده باشد، وظیفه خودم می‌دانم که به کمکش بشتابم.

مادر شهید محمدخانی گفت: همه محمد حسین را دوست داشتند و یک جور‌هایی خودش را در دل همه جا می‌کرد و هیچ محدودیتی برای انتخاب دوست نداشت که حتما ظاهر مذهبی داشته باشد. ملاک محمد حسین این بود که از هر قشری باید در هیئت و بسیج راه بدهیم. یکی از دوستانش شهید محمد عبدی در سیستان و بلوچستان به دست اشرار به شهادت رسید. محمدحسین هم به خاطر علاقه اش به او اسم مستعار عمار عبدی را روی خود گذاشته بود. عمار را برگرفته از سخنان حضرت آقا بعد از فتنه ۸۸ انتخاب کرده بود. محمدحسین در منطقه هم خوش درخشید و مسئولیت فرماندهی تیپ سیدالشهدا را به او دادند.

وی درباره صحبت‌های سردار سلیمانی درباره پسرش گفت: بعد از شهادت محمدحسین زمانی که حاج قاسم پیش ما آمدند گفتند که تیپ سیدالشهدا و محمدحسین از فرماندهانی بود که هر موقع کارمان گیر داشت به آن‌ها می‌گفتیم. حاج قاسم زمانی که عکس دو نفرشان را با محمد حسین در خانه ما دید، گفت که این عکس را خیلی دوست دارم. غروب روز قبل از شهادت با هم گرفتیم و یکی از این عکس‌ها در اتاق محل کارم است و عکس دیگر را در اتاقم در منزل گذاشتم.

وی افزود: تنها چیزی که از حاج قاسم پرسیدم این بود که بچه ام چگونه شهید شد؛ سردار در حالی که بغض گلویش را گرفته بود با دست نشان داد که تیر خورد به سرش.  سردار درباره محمد حسین می‌گفتند که عمار اسطوره بود و عمار از فرماندهانی بود که شجاعت، جسارت و مدیریت داشت.

این مادر شهید توضیح داد: سردار سلیمانی گفتند عمار آن روز‌ها خیلی خسته بود و عملیات داشتیم و مرتب در حال رفت و آمد بودیم و کم خوابیده بود. زمانی که به او می‌گفتیم برو استراحت کن، می‌گفت استراحت بماند بعد از شهادت.

وی درباره بیشتر شدن دلتنگی اش گفت: دلتنگی را نمی‌توان کتمان کرد. هیچ چیزی بعد از شهادت محمد حسین جای او را برای ما پر نکرد و هیچ چیزی نتوانسته نبود او را جبران کند. این دلتنگی روز به روز بیشتر می‌شود. از محمد حسین یادگاری‌های بسیاری برای ما مانده است و ما هم برای امیرحسین پسرش نگه داشتیم. از جمله ساعت و انگشترش که در زمان شهادت دستش بود.

بخش دیگر این برنامه به مصاحبه با محسن فلاطون‌زاده مسئول گروه جهادی شهدای مدافع حرم اختصاص یافت.

این گروه جهادی از ابتدای وقوع سیل در خوزستان تاکنون در حال امدادرسانی به مردم این مناطق است. فلاطون زاده گفت: من در لس آنجلس زندگی می‌کردم و مدتی به تهران آمدم و بعد به خوزستان رفتم. آن روز‌ها همزمان با سیل خوزستان بود. ما صحنه‌های درد آوری را دیدیم. ما از ۶ فروردین ۹۸ یک گروهی را تشکیل دادیم و کار‌ها را آغاز کردیم.

وی افزود: ما با دو نیسان وسیله پخت و پز به آنجا رفتیم. از ۲۰۰ غذا شروع کردیم و به وعده‌ای ۲ هزار غذا رسیدیم. روزی ۶ هزار پرس غذا در کمپ و روستا‌ها ارسال می‌کردیم.

این جهادگر عنوان کرد: ما به آن‌ها قول دادیم تا آخرین لحظه کنارشان باشیم تا مشکلات حل شود. از آن روز دو سال و ۷ ماه می‌گذرد. گروه جهادی مدافعان حرم به دنبال رفع مشکلات مردم است. حدود ۱۲۰ جهیزیه آماده کردیم. با شیوع کرونا پیگیر این موضوع شدیم، ماسک توزیع می‌شد و معابر را ضدعفونی می‌کردیم. به صورت سه شیفت ۱۰۰ جهادگر از خواهران و برادران در بیمارستان دزفول مشغول کار هستند.

فلاطون زاده توضیح داد:فرق نمی‌کند کجای کشور نیاز به کمک دارد این بچه‌ها در میدان حضور دارند.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: یارهفتاد وسوم ، محرم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۷ ۲۹ شهريور ۱۴۰۰
خدا رحمت کنه همه شهدا رو. روح همه شهدای ایران زمین شاد. برای شادی روحشان صلوات بفرستیم. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۴ ۲۵ شهريور ۱۴۰۰
خداقوت جهادگران دزفول اجرکم عندالله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۸ ۲۴ شهريور ۱۴۰۰
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ع
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۶ ۲۴ شهريور ۱۴۰۰
صلوات بر مومنون و مومنات
آخرین اخبار