طرز تهیه آرانچینی، کوفته برنج ایتالیایی + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه آرانچینی که یک کوفته برنج ایتالیایی است را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، مجری برنامه تلویزیونی دستپخت، در بخش آشپز شو این برنامه، آموزش روش تهیه آرانچینی را آموزش داد.
برای تهیه این کوفته برنج ایتالیایی خوش طعم احتیاج داریم به:

گوشت چرخ کرده 200 گرم، برنج خیس خورده یا پخته یک و نیم پیمانه، تخم مرغ 4 عدد، پودر سوخاری 3 پیمانه،  روغن یک لیتر، عصاره مرغ یک لیتر، پنیر مازارلای توپی 8 عدد، پودر اورگانو 2 لیتر، پودر نان خشک 3 پیمانه، پیاز یک عدد، رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری، پنیر پارمسان پودری 100 گرم، جعفری 150 گرم، نمک و فلف سیاه به میزان لازم، سیر 2 حبه، لیمو ترش یک عدد

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله تهیه آرانچینی را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.