طرز تهیه کلوچه محلی + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه کلوچه محلی را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی در بخش قنادی، برای آموزش روش تهیه کلوچه محلی که متعلق به استان مرکزی است، دعوت کرد.
مواد لازم جهت تهیه این کلوچه محلی خوش طعم عبارتند از:

شیر 150 گرم، آرد 350 گرم، روغن مایع 75 گرم، شیره انگور 100 گرم یا شکر 70 گرم، خمیر مایع یک دوم قاشق سوپ خوری، نمک به مقدار لازم، زرده تخم مرغ یک عدد

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله تهیه کلوچه محلی را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.