به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، وحید حسینی، مجری برنامه تلویزیونی دستپخت، برای جلوگیری از اسراف مواد غذایی استفاده شده در مسابقه، در بخش مجزایی به آموزش غذا و سالادهای متفاوتی پرداخت.
او در این بخش، آموزش طرز تهیه سالاد آلزاس فرانسوی را در قالب یک ویدئو ضبط و منتشر کرد که در ادامه قابل مشاهده است.
و اما مواد لازم جهت تهیه این سالاد فرانسوی عبارتند از:
لبو 2 عدد، سیب زمینی 4 عدد، جعفری 20 گرم، سس مایونز 4 قاشق غذاخوری، تخم مرغ 2 عدد، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم، سرکه 2 قاشق غذاخوری، خیار شور 4 عدد و استاک (عصاره) مرغ یک دوم پیمانه
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/