به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، حسین وطن دوست، مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل در جریان بازدید از خط تولید آرد گفت: هرچند که اقدامات موثر و گستردهای در راستای ارتقای کیفیت آرد و نان انجام گرفته ، ولی گاهی کوتاهی هایی در فرایند تولید آرد و نان مشاهده می شود.
او بیان کرد: برای اصلاح وارتقای کیفیت نان فرآیند تولید نان از مرحله خرید گندم تا تولید آرد و نان به صورت مستمر نظارت می شود.
وطن دوست افزود: در مرحله قبل از وارد شدن محموله گندم به کارخانجات ضمن کنترل و آزمایشات فیزیکی از قبیل سختی و رطوبت دانه ، سن زدگی ، تمیزی و نهایتاً سلامت دانه ، استراحت گندم ، بهداشتی بودن محل نگهداری و خودمحموله ، مصرف انسانی بودن نیز بررسی می شود.
وطن دوست اظهار کرد: در داخل خط تولید کارخانجات نیز علاوه بر اطمینان از استاندارد بودن ماشین آلات و بهداشتی بودن آن ، رعایت و عدم رعایت درصد اختلاط ، درصد سبوس گیری و غنی سازی ، وزن کیسه ، رنگ بندی و استراحت آرد کنترل می شود.
مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل در مورد تعیین و تخصیص سهمیه فروش گندم به کارخانجات نیز گفت: اختصاص سهمیه بر اساس مشتری مداری ، رضایتمندی نانوایان و معیارهای درجه بندی ابلاغی از شرکت خدمات بازرگانی دولتی ایران است که معمولا مبنای آن مجهز بودن به امکانات ذخیره سازی ، آزمایشگاهها و دستگاه بوجاری با کیفیت و استاندارد است.
انتهای پیام/ع