مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی گفت: طرح نسخه نویسی الکترونیک در خراسان رضوی در حال اجرا است و مراکز درمانی بر اساس کد ملی بیمار را پذیرش می‌کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا رمزی مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی در خصوص مهم‌ترین اقدامات این اداره کل در مبارزه با بیماری کرونا و داروهای کرونایی زیر پوشش بیمه گفت:  از آبان ماه سال ۱۳۹۹ و با توجه به مصوبات شورای عالی بیمه سلامت داروی رمدسیویر فقط برای بیماران مبتلا به کرونا که در بیمارستان‌ها بستری هستند در تعهد سازمان بیمه سلامت قرار گرفته است و هزینه‌های پوشش این دارو در سطح استان ماهانه حدود ۷ میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان بوده است.

او افزود: داروی فاویپیراویر تا پایان مرداد ماه امسال  در تعهد سازمان بیمه بود اما به دلیل عدم اثربخشی و همچنین با تایید وزارت بهداشت از ابتدای شهریور ماه  این دارو از تعهد بیمه‌ای سازمان بیمه سلامت خارج شده است.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی در رابطه با مهم‌ترین اقدامات انجام شده در ۶ ماهه نخست امسال، تصریح کرد: از جمله مهم‌ترین اقدامات در نیمه نخست سال ۱۴۰۰ و دوران شیوع بیماری کرونا که با هدف تسریع و تسهیل در ارائه خدمات بیمه‌ای بیمه شدگان انجام شده می‌توان به پاسخگویی ۲۴ ساعته به بیمه شدگان و موسسات درمانی و بیمارستان‌های استان از طریق سامانه تلفنی ۱۶۶۶ و حل مشکلات آنان، ایجاد بستر مناسب ارائه خدمات حوزه سلامت به هم استانی‌ها و انعقاد قرارداد‌های جدید با ۵۲۳ موسسه و مرکز درمانی جدید اشاره کرد.

رمزی بیان کرد: از ابتدای شهریور ماه تست PCR در تعهد خدمات این سازمان برای بیمه شدگان قرار گرفت و با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا پذیرش بیمه شدگان صندوق‌های بیمه سلامت همگانی و روستائیان در بیمارستان‌های جوادالائمه (ع) قلب، رضوی، امام زمان (عج)، مهر و موسی بن جعفر (ع) تا پایان شهریور ماه تمدید شده است.


بیشتر بخوانید


او در خصوص افزایش تعداد تخت‌ها آی سی یو برای بیماران مبتلا به کرونا تصریح کرد: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون این اداره کل مجوز افزایش تعداد ۳۰۰ تخت جدید جهت تبدیل شدن از تخت عادی به آی سی یو در تمامی بیمارستان‌های سطح استان را صادر نموده است که به‌طور میانگین ماهانه در حدود ۱۰ میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان این افزایش ظرفیت تخت برای اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی هزینه ایجاد نموده است.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی ضمن معرفی سرویس‌های الکترونیک خدمات شهروندی سازمان بیمه سلامت ایران، تاکید کرد: از دیگر خدمات سازمان بیمه می‌توان به تصحیح شماره موبایل بیمه شدگان، فعال نمودن خدمات غیرحضوری، کنترل همپوشانی بیمه ای، اطلاعات هویتی و اطلاعات آخرین پوشش بیمه ای، تمدید اعتبار پوشش بیمه ای، تاریخچه خدمات دریافتی، شماره کد رهگیری نسخه، امکان ثبت شکایت از خدمت دریافتی در سامانه "پاسخگویی به شکایات" سازمان، جستجوی پزشک و مراکز  اشاره کرد.

رمزی در خصوص آخرین وضعیت نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در خراسان رضوی، اظهار کرد: به منظور توجه به ابلاغیه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان بیمه سلامت ایران ملزم به اجرای کامل برنامه نسخه نویسی الکترونیک در کلیه مراکز درمانی طرف قرارداد در سطح کشور شده است و در این رابطه وضعیت این اداره کل در بخش سرپائی دولتی و غیردولتی قابل توجه بوده است.

او افزود: از ابتدای اردیبهشت ماه امسال چاپ دفاتر بیمه درمان بیمه شدگان صندوق بیمه سلامت همگانی (رایگان)، از ابتدای خرداد ماه چاپ دفاتر بیمه شدگان صندوق روستائیان و از ابتدای تیرماه ۱۴۰۰ چاپ دفاتر بیمه‌ای سایر صندوق‌های بیمه‌ای سازمان بیمه سلامت ایران در سطح استان متوقف شده است.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی ادامه داد: هم اکنون و با اجرای کامل طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک بیمه شدگان تحت پوشش این سازمان جهت مراجعه به پزشک، نیاز به دفترچه بیمه نخواهند داشت و مراکز درمانی بر اساس کد ملی بیمار اقدام به نسخه‌نویسی الکترونیک و در صورت نداشتن زیرساخت الکترونیک در سر برگ مطب یا درمانگاه اقدام به تجویز دارو و خدمات برای بیمه‌شدگان خواهند نمود.

رمزی بیان کرد: کلیه بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت و نیز پزشکان و موسسات درمانی می‌توانند از طریق شماره گیری سر شماره # ۱۶۶۶ * با گوشی همراه و ورود شماره کد ملی خود می‌توانند از اعتبار پوشش بیمه‌ای شان در این سازمان جهت دریافت خدمات درمانی و یا ارائه خدمات به بیمه شدگان مطلع شوند.

او در خصوص آخرین وضعیت جمعیت صندوق‌های بیمه‌ای تحت پوشش این سازمان در استان، تصریح کرد: در حال حاضر از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی بالغ بر ۳ میلیون و ۶۷۰ هزار نفر از هم استانی‌ها در قالب صندوق بیمه کارمندی، سایر اقشار، روستائیان، ایرانیان و همگانی رایگان از خدمات بیمه‌ای و درمانی بهره مند می‌شوند و می‌توان گفت بالغ بر ۵۷ درصد جمعیت استان تحت پوشش خدمات سازمان بیمه سلامت ایران هستند.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی در خصوص بیمه اتباع خارجی استان نیز تاکید کرد: قرارداد بیمه درمان اتباع و مهاجرین خارجی، با عنایت به توافقات صورت گرفته بین وزارت کشور، کمیساریای عالی پناهندگان و بیمه سلامت ایران برای پناهندگان افغانستانی و عراقی تحت سه عنوان اتباع خارجی آسیب پذیر، اتباع بیماران خاص و غیر آسیب پذیر خدمات بیمه‌ای انجام می‌شود که این افراد پس از معرفی در گروه‌های آسیب پذیر و خاص به صورت رایگان و در گروه غیر آسیب پذیر با پرداخت حق بیمه مصوب، در صندوق سایر اقشار از پوشش بیمه سلامت برخوردار می‌شوند.

رمزی در رابطه با بیماران خاص تحت پوشش اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی، اظهار کرد: در سطح استان ۲۲۲۳ بیمار ام اس، ۱۰۷۷ بیمار پیوند کلیه، ۴۵۳ بیمار تالاسمی، ۱۴۱ بیمار دیالیز صفاقی، ۲۹۶۳ بیمار همودیالیز و ۶۶۶ بیمار هموفیلی که در مجموع ۷۵۲۳ نفر بیمارخاص هستند تحت پوشش خدمات بیمه‌ای این اداره کل قرار دارند.

انتهای پیام//ف.ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.