رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: ۲۵ مرکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی تعطیل شدند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، حسن فخرایی رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: نظارت‌های کارشناسان بهداشت محیط پس از تغییر وضعیت نارنجی شهرستان به قرمز و محدودیت گروه‌های شغلی ۲، ۳ و ۴ و در راستای اجرایی نمودن پروتکل‌های بهداشتی افزایش یافت.

او افزود: همزمان با قرار گرفتن شهرستان بوشهر در وضعیت رنگ‌بندی قرمز، بازرسان بهداشت محیط ۵ هزار و ۳۰۰ مورد بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در شهرستان انجام داده‌اند که ۲۵  واحد صنفی به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی تعطیل شدند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر ادامه داد: همچنین ۶۳ پرونده تخلف به مراجع قضائی مانند دادگستری و تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.

فخرایی عنوان کرد: با توجه به وجود وضعیت قرمز کرونایی در بوشهر، متصدیان مشاغل گروه شغلی ۲ ، ۳ و ۴ همچنان باید تابع مقررات مربوط به محدودیت‌های این گروه‌های شغلی باشند و متصدیان مشاغل گروه شغلی ۱ نیز باید به اجرای اصول بهداشتی، به‌ویژه استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و همچنین شستشوی صحیح دست‌ها پایبند باشند.


بیشتر بخوانید


او بر آموزش، توجه به نکات بهداشتی و نظارت بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مقابله با کرونا به عنوان یک اصل مهم تاکید کرد و گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف با سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ تماس بگیرند.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.