به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، ایرانی، مدیر تولید کارخانه بازیافت پسماند خشک در چهارباغ با بیان این که در مجتمع تولیدی بازیافت پسماندهای خشک ماهانه ۱۲۰۰هزار مترمربع ظرفیت تولید این کارخانه است، گفت: پلاستیک هایی که در خانه مصرف می شود در این کارخانه با مواد شیمیایی کاملا ضد عفونی شده وبعد آن هارا بازیافت می کنیم.
مدیر تولید کارخانه بازیافت پسماند خشک در چهارباغ افزود: از هر ۳۰۰تا ۵۰۰پرک ضایعات ۳۰۰تا۵۰۰گرم الیاف و از این میزان ۱ متر موکت تولید میشود.
ایرانی گفت: اگر زباله ها بهتر و سهل تر در اختیار ما قرار بگیرد طبیعتا ما می توانیم ظرفیت تولید را بالا ببریم.
او افزود: این پسماند های خشک می تواند تولید مواد اولیه باشد درصورتی که سالانه میزان بی شماری از این ضایعات در طبیعت رها می شود.
جوان خوش فکر در شهرستان چهارباغ با راه اندازی یک شرکت تعاونی و با استفاده از تکنولوژی روز این معضل را به یک فرصت تبدیل کرده است.
فیروز فلاح، مجری طرح تفکیک پسماند در چهارباغ گفت: اقدام به طراحی یک اپلیکیشن و سامانه به نام جارو کرده ام.
یکی از روستانشینان شهرستان چهارباغ می گوید: طرح اپلیکیشن جاور طرح بسیار خوبی است چون با این طرح ما زباله های خشک را از زباله های تر جدا می کنیم.
فلاح افزود: این طرح سبب اشتغالزایی بیش از ۱۲۰نفر شده است.
مجری طرح تفکیک پسماند در چهارباغ گفت: فعالیت این شرکت تعاونی پسماند به جمع آوری زباله خلاصه نمی شود،قسمتی از این پسماند ها که جمع آوری می شود تبدیل به گرانول می شود.
سالانه ۲۰ میلیون تن زباله در کشور تولید می شود که تنها ۵ درصد از آن به چرخه تولید باز می گردد.
انتهای پیام /ر .ن