مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز گفت: پیش‌بینی‌می شود بیش از ۲۰ هزار تن محصول انگور از تاکستان‌های دیم و آبی شیراز برداشت شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، ذبیح اله سیروسی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز گفت: ۴ هزار و ۵۰۰‪ هکتار از باغات شهرستان به کشت انگور با ارقام عسکری، یاقوتی، رطبی، ریش بابا اختصاص داده شده است که بیشترین سطح در مناطق داریون و حومه است.

او با اشاره به اینکه انگور نسبت به سایر درختان میوه، تحمل بیشتری نسبت به کم آبی و خشکسالی دارد، گفت: با توجه به اینکه قسمتی از تاکستان‌های شیراز به صورت دیم برپا شده است. متوسط عملکرد این محصول کمتر از ۴ تن در هکتار است.

سیروسی همچنین با عنوان کردن بازار مصرف خوب و ضایعات کم این محصول، تصریح کرد: بیشتر تولیدات انگور به صورت تازه خوری مصرف می‌شود و قسمتی نیز به صورت کشمش، مویز، شیره انگور در سبد غذایی شهر وندان قرار می‌گیرد.

او از توصیه و تأکید کارشناسان باغبانی در استفاده از روش داربستی به متقاضیان سخن گفت و عنوان کرد: با توجه به افزایش کیفی و کمی تولید محصول در روش مذکور به صورت پراکنده در سطح ۱۰ هکتار از تاکستان‌های شهرستان روش داربستی به صورت پایلوت و خود اجرایی اجرا شده است.

سیروسی همچنین ابراز کرد: در روش داربستی از ارقام یاقوتی، عسکری، سیاه سمرقندی، مریوان، فلیم، پرلیت و رطبی استفاده شده است که در مقایسه با روش پا چراغی بیش از دو برابر محصول می‌توان برداشت کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز همچنین با بیان اینکه برای بهره وری بیشتر دراین زمینه و علمی کردن باغداری در شهرستان اظهار کرد: طرح ایجاد باغ الگویی انگور در شهرستان شیراز چند سال است که با نظارت مستقیم محقق برجسته انگور کشور جناب آقای دکتر کاووسی در حال اجرا است که با اجرای طرح مذکور و با رعایت اصول به باغی محصول انگور در واحد سطح با کیفیت و کمیت بیشتری تولید می‌شود.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار