وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این موضوع که امروز بحث قطعی برق به یکی از موانع اصلی تولید اضافه شده است، گفت: حل مشکلات به درک واقع بینانه بر می‌گردد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی  - احمد میدری صبح امروز در جلسه گفت‌وگوی دولت با بخش خصوصی در فارس با بیان اینکه متاسفانه با مشکلات عدیده رو به رو هستیم، گفت: مسائل جدید، به مسائلی که همیشه وجود داشته، اضافه شده است.

او همچنین با بیان این موضوع که امروز بحث قطعی برق به یکی از موانع اصلی تولید اضافه شده است، افزود: حل مشکلات به درک واقع بینانه بر می‌گردد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تصریح بر این نکته که قطعی گاز و برق تنها به دلیل ناکارآمدی نیست بلکه تصمیماتی گرفته شده که تصمیمات پایداری نیستند، عنوان کرد: چند کشور سراغ دارید که گاز پای همه خانه‌ها رفته باشد؟ 

میدری ادامه داد: نمی‌خواهم بگویم فساد نیست بلکه هم حیف و هم میل بوده، لذا باید درک واقع بینانه از مشکلات داشت و یک به یک آنها را حل کرد.

او پیشنهاد کرد که هر فصلی حل یک مشکل را در حوزه‌های مختلف تامین اجتماعی و دیگر بخش‌ها دنبال کنیم و در این راستا خاطرنشان کرد: به عنوان مثال؛ صاحبان کسب و کار در فارس بیایند بگویند سه ماه آینده سه مشکل اولویت‌دار را حل می‌کنیم. 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: شعار جهش تولید با مشارکت مردم را نمی‌توانیم محقق کنیم مگر با ارتباط با کانون‌های کارگری و کارفرمایی، چرا که مردم در یکسری نهاد‌ها جمع شده‌اند.

میدری همچنین فارس را استانی بزرگ و سرشار از سرمایه‌های اجتماعی معرفی کرد و افزود: از نظر پزشکی، همیشه دانشگاه علوم پزشکی شیراز قطب بوده و هست، اما آن چیزی که امروز پیشنهاد می‌شود، مهارت آموزی است.

در دولت ادعا میکنیم که تقاضای بازار را نمی‌دانیم و اینکه به چه مهارتی نیاز داریم را مدیران شرکت‌ها می‌دانند. همچنین 

محتوای آموزشی را به طور کامل نمی‌دانیم. در تعیین صلاحیت حرفه‌ای هم دولت باید با بخش خصوصی ارتباط داشته باشد.

او ادامه داد: مراکز آموزشی گسترده‌ای داریم که در طول سال‌ها سرمایه گذاری شده و با مربیان این مراکز می‌توانیم توانمندی‌ها را با اتاق بازرگانی و دیگر بخش‌های خصوصی به اشتراک بگذاریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه اگر الگوی حل یک مشکل در هر فصل در فارس اجرایی شود می‌توان آن را به سایر استان‌ها هم تسری داد.

میدری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه متاسفانه سرمایه گذاری توسط شستا به حداقل ممکن کاهش یافته است، به مشکلات برخی شرکت‌های بزرگ اشاره کرد و گفت: نمی‌توانیم همه کار‌ها را در تهران حل کنیم، چرا که هر جایی الگوی خاص خود دارد و باید مدیری بگذاریم که بتواند کار انجام دهد.

او که معتقد است نتوانسته‌ایم منافع ملی و محلی خود را با هم پیوند دهیم، عنوان کرد: به عنوان مثال؛ سه پتروشیمی داریم که ۱۰ سال پیش سود ده بوده و امروز زیادن ده شده‌اند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین با تاکید بر ارائه برنامه زمانبندی برای اتمام پروژه بیمارستانی تامین اجتماعی در شیراز، گفت: بدون همکاری استاندار و تشکل‌های خصوصی و تعاونی نمی‌توانیم مشکلات شرکت‌ها و واحد‌های مشکل دار را حل کنیم.

میدری اضافه کرد: ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار مستمری بگیر در کشور داریم بدین معنا که دو برابر دولت ایران مستمری بگیر وجود دارد.

او تصریح کرد: صندوق‌ها منطق خود را دارند و بد آنها را اداره کرده‌ایم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان یادآور شد: در حوزه روابط کار نیز به همین صورت باید پیش رویم و حل یک مشکل را اولویت قرار دهیم و پس از حل آن به اولویت، حل دیگر مشکلات را پیش ببریم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۲۰:۱۵ ۲۹ آذر ۱۴۰۳
خب قط نکنید برقا خونه هایییییی مردم هر روز برقا قط میکنید فقط ی امروز قط نکردین برق خونه هاییی مردم نکنه میخوایییییی فردا شب شب چله برقا ایییییی خونه هاییییی مردم قط کنید از شماها بعید نیست که فردا شب برقا قط کنید نمذارین مردم ارومو قرار داشته باشن
آخرین اخبار