مدیرمنطقه ۶ کشوری صندوق کارآفرینی امید گفت: خط تولید سنگ آنتیک با حمایت تسهیلاتی صندوق کارآفرینی امید در ناحیه صنعتی بنجار زابل راه‌اندازی شد.

 ادریس دینارزهی   در آیین افتتاح خط تولید سنگ آنتیک در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: شمال سیستان و بلوچستان همیشه با خشکسالی دست و پنجه نرم می‌کند و ۲ دهه خشکسالی موجب شده است بسیاری از  شغل‌های بومی همچون دامداری و کشاورزی به کمترین میزان خود برسد.

وی افزود: صندوق کارآفرینی امید برپایه رسالت خود که حمایت از کسب و کارهای کوچک و بومی است برای تغییر شغل مردم متناسب با نیازهای منطقه تلاش می کند.

مدیرمنطقه ۶ کشوری صندوق کارآفرینی امید ادامه داد: در همین راستا صندوق از طرح تولیدی سنگ آنیک حمایت کرد تا هم شغل‌های صنعتی بیشتری در منطقه رونق گیرد و هم جوانان برای ایجاد اشتغال در شهر و دیار خود امیدوار باشند.

مدیر صندوق کارآفرینی امید سیستان و بلوچستان نیز در این آیین اظهارداشت: برای این کارگاه تولید سنگ آنتیک هفت و نیم میلیارد ریال تسهیلات با کارمزد چهاردرصد پرداخت شده است.

غلامعلی صمصامی با اشاره به نیاز منطقه برای رونق طرح‌های صنعتی افزود: با راه‌اندازی این کارگاه سه جوان بومی منطقه به صورت مستقیم به شغل پایدار رسیدند.

گزمه یک جوان کارآفرین نیز گفت: سنگ آنتیک سنگی است که از کنار هم قرار گرفتن قطعات شکسته و خرده سنگ‌ها کنار هم به وجود می‌آید این خرده سنگ‌ها با چسب‌هایی با پایه رزینی به هم متصل می‌شوند و حاصل این فرایند به وجود آمدن سنگی با زیبایی و خصوصیات ویژه به نام سنگ آنتیک است.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.