علیرضا عباسی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه در گفتوگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،گفت: خشکسالی و کاهش نزولات آسمانی و افزایش دمای هوا امسال را بی سابقه است و قطعی برق تاکنون در هیچ سالی در سطح استان را تجربه نکرده بودیم و با توجه به اینکه در شهر بزرگ تربت حیدریه و ۱۲۰ روستای تحت پوشش این شرکت ایستگاههای پمپاژ متعددی وجود دارد، شرایط بسیار خاص را در تامین آب شهروندان حاکم کرده است.
او افزود: شیوع بیماری کرونا و نیاز مبرم شهروندان به آب، باعث افزایش مصرف ۹۵ هزار مشترک در شهرستان شده است و شرایط به گونهای است که با هر موج شیوع بیماری کرونا مصرف مشترکین حداقل ۳۰درصد افزایش مییابد.
مدیر عامل شرکت آبفای تربت حیدریه ادامه داد: طرح بلند مدت تامین آب شهر تربت حیدریه سال هاست که مغفول مانده و شرکت آب و فاضلاب شهرستان به عنوان متولی تامین آب شهر، میبایست هر ساله آب مورد نیاز شهروندان را از دستگاههایی مانند ارتش با هزینههای بسیار زیاد خریداری و تامین کند که در روزهای اخیر نیز شهرستان با مشکلاتی مواجه شد.
عباسی بیان کرد: با برنامه ریزی کوتاه مدت و میان مدت، تاکنون ۳ حلقه چاه حفاری شده و ۲ حلقه چاه دیگر برای تامین آب شرب تربت حیدریه حفاری میشوند. با بررسیهای انجام شده، طرح ملی تامین آب شهر تربت حیدریه که از سال۱۳۸۱شروع شده، در سال ۱۴۰۱ پایان مییابد، این در حالی است که هدف این طرح که تامین آب پایدار شهر تربت حیدریه میباشد، هنوز محقق نشده و اگر اعتبار ملی طرح آبرسانی شهر امسال بسته شود، عملا ضربه بزرگی در تامین اعتبار طرحهای آبرسانی شهرستان وارد میآید که در این خصوص با پیگیریهای انجام شده از آب و فاضلاب کشور امیدواریم اعتبارات طرح ملی آبرسانی به شهر تربت حیدریه حداقل ۲ سال دیگر تمدید شوند.
انتهای پیام/ا. غ