نقشه هکر حرفه ای برای دانشجویان خارج از کشور

هکر حرفه ای با ترفندی عجیب از خانواده و بستگان دانشجویان خارج از کشور کلاهبرداری می کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،اوایل مرداد امسال، مرد میانسالی با حضور در پلیس فتای  خراسان رضوی از فردی به اتهام کلاهبرداری شکایت کرد.

شاکی در جریان تحقیقات پلیسی گفت: پسرم در آلمان، دانشجوی رشته پزشکی است. به خاطر شرایط کرونا مدت‌هاست نتوانسته به ایران و زادگاهش مشهد سفر کند. از چند هفته قبل تعدادی از دوستان او و اقواممان مقابل خانه‌ام آمده و برگه‌هایی را همراه داشتند که نشان می‌داد آن‌ها مبلغی از حدود ۵تا ۱۰۰میلیون تومان به حساب ارزی پسرم واریز کرده‌اند. یک ماه گذشته و هنوز پسرم پول‌هایشان را بازنگردانده است. با شنیدن این حرف‌ها شوکه شدم؛ چراکه اگر پسرم پولی نیاز داشت از خودم می‌گرفت؛ بنابراین تلفنی با پسرم حرف زدم و در گفتگو با وی متوجه شدم او با هیچ‌کدام از آن‌ها حرفی نزده و پولی دریافت نکرده است. فرد کلاهبرداری به جای پسرم از بقیه پول گرفته است.

در ادامه ماموران با پسر این مرد تلفنی گفتگو کردند که وی گفته‌های پدرش را تایید کرد و گفت هیچ‌کدام از دوستان و اقوامش را فریب نداده و پولی از آن‌ها نگرفته است.

در جریان تحقیقات معلوم شد مدتی قبل این پسر دانشجو با فردی در واتس‌اپ و تلگرام ارتباط دوستی پیدا کرده و با او درددل می‌کرده و این اواخر آن مرد جوان اعلام کرده بهتر است تصویری با هم حرف بزنند که پسر دانشجو قبول کرده بود. بعد از آن لینک اینترنتی برای او ارسال کرده تا با کلیک روی آن هزینه ارتباط اینترنتی‌شان کمتر شود، اما پس از کلیک، ارتباطش با آن پسر به طور کامل حذف شده است.


بیشتر بخوانید



در ادامه تحقیقات مشخص شد، این مرد هکر بوده و با هک حساب کاربری پسر دانشجو به جای او از دوستان و اقوامش پول گرفته است.

این در حالی بود که چند خانواده دیگر که فرزندشان دانشجو بودند و در دام این هکر گرفتار شده بودند با مراجعه به پلیس فتا شکایت‌های مشابهی مطرح کردند.

جست‌وجو‌ها ادامه داشت تا این‌که چند روز پیش رد هکر به دست آمد و او در خانه‌اش در یکی از محله‌های جنوبی شهر مشهد بازداشت شد. متهم با انتقال به پلیس فتا به کلاهبرداری‌های سریالی اعتراف کرد و گفت: به خاطر شیوع کرونا از کارم بیکار شدم و بعد از چند ماه پول‌های پس‌اندازم تمام شد. پولی برایم نمانده بود تا این‌که از طریق دوستم با هک شبکه‌های اجتماعی و لپ‌تاپ آشنا شدم. تصمیم به فریب دانشجویان خارج از کشور گرفتم. بعد از آن که با دختران و پسران دانشجو ارتباط می‌گرفتم و اعتمادشان را جلب می‌کردم، لینک را می‌فرستادم و با کلیک روی آن من به سیستم‌شان دسترسی پیدا می‌کردم.

متهم ادامه داد: بعداز آن خودم را به جای دانشجویان جا می‌زدم و برای کاربرانی که با آن‌ها در ارتباط بودند، پیام ارسال می‌کردم و به بهانه بیماری یا تصادف پول درخواست می‌کردم. از آن‌ها می‌خواستم پول را به حساب ارزی‌ام واریز کنند و وانمود می‌کردم این حساب متعلق به یک صرافی است. با این شیوه ۵۰۰ میلیون تومان کلاهبرداری کردم.

سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی در این باره گفت: با اعتراف متهم، تحقیقات از او ادامه دارد. با هشدار به کاربران فضای مجازی از آن‌ها می‌خواهیم در ارتباط‌گیری در فضای مجازی دقت لازم را داشته باشند تا گرفتار هکر‌های مجازی نشوند. همچنین اگر کاربران از سوی آشنایان خود پیام کمک دریافت کردند از صحت پیام مطمئن شوند.

 

انتهای پیام//م.م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۸ ۰۸ شهريور ۱۴۰۰
اگر این همه نبوغ را در زمینه کسب و کار به کار می برد قطعا موفق می شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۸ ۰۶ شهريور ۱۴۰۰
کی گفته بخاطر شرایط کرونایی از آلمان کسی به ایران نمایدهر روز دو پرواز ایران ایر و لوفت هانزا بین ایران و آلمان تردد میکنند حدود ششصد ایرانی از آلمان به ایران میایند و برمیگردند دوست خود من دیروز به آلمان برگشت محدودیتی برای ورود به ایران از طرف آلمان نیست فقط باید دو دوز واکسن کرونا را زده باشند و تست pcrمعتبر داشته باشند که کرونا ندارند دیگر هیچ مانعی ندارند
آخرین اخبار