![رشد چشمگیر شاخص توسعه انسانی ایران پس از انقلاب](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323900_555.jpg)
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سرهنگ هادی اندیشه فرمانده گردان ۵۷۴ بهداشت، امداد و درمان جنوب غرب نیروی زمینی ارتش گفت: با توجه به اعلام کمبود نیروی درمان برای مقابله با کرونا از سوی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول، گردان ۵۷۴ بهداشت، امداد و درمان جنوب غرب نیروی زمینی ارتش وارد میدان شد.
او با بیان اینکه ۵ نفر از کادر درمان این گردان مستقل برای مقابله با این بیماری عفونی در اختیار معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول قرار گرفتند، اظهار داشت: نیروهای درمان این گردان برای خدمت رسانی به جامعه و کمک به درمان افراد مبتلا به کرونا در بخشهای کرونای بیمارستان بزرگ این شهرستان مستقر شدند.
شهرستان دزفول با حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت در وضعیت قرمز کرونا قرار دارد و ۱۴ بخش بیمارستان بزرگ این شهرستان به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافته است.
انتهای پیام/گ