به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، دکتر محمدرضا شیران معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه با تمهیدات این دانشگاه و تامین اکسیژن موردنیاز بیماران کرونایی تا حدودی از بحرانهای موجود عبور کردیم، گفت: ظرفیت استان محدود است و کمک و همکاری مردم و خیران در این مورد ضروری است.
او افزود: مازندران از جمله استانهایی بود که در تهیه سرم دچار کمترین مشکل شده بود و اکنون با تمهیدات دولت سرم مورد نیاز بیمارستا نها به طور منظم در اختیار مراکز درمانی قرار میگیرد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: با توجه به احتمال دامن گیر شدن بحران کرونا تا چند ماه آینده و نیاز به تولید الکل طبی و مواد ضدعفونیکننده خط تولید کارخانه الکل سازی و مواد ضدعفونیکننده نیز در استان مازندران فعال شده است.
دکتر شیران گفت: تمام واحدهای پزشکی مازندران که درگیر با مسائل کرونا هستند با افزایش ساعت کاری تلاش میکنند کمبودهای مردم در این بخش مرتفع شود.
او در خصوص حذف داروهای کرونایی از دفترچه بیمه نیز گفت: داروهای اصلی که معاونت وزارت بهداشت آن را اعلام کرده است مشمول بیمه میشوند، اما بیمه هزینه داروهایی که از لیست حذفشده اند را پرداخت نمیکند و پزشک نیز نباید تجویز کند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: مجوز داروها بر اساس نظر کمیتههای تخصصی داده میشد، اما بعد از مدتی مشخص میشود که داروها کارایی ندارند به همین دلیل از لیست حذف شدند.
دکتر شیران با بیان اینکه احتمال وقوع پیک ششم کرونا با رسیدن فصل پاییز زیاد است از مردم خواست در آستانه فصل سرما دستورالعملهای بهداشتی را بیشتر رعایت کنند.
انتهای پیام / ک