ذاکری گفت: تزریق واکسن شاید اجباری نباشد، اما کارت واکسیناسیون برای حضور در جمع و کلاس‌های دانشگاه ضروری است.

جبار علی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت واکسیناسیون جامعه دانشگاهی اظهار کرد: واکسیناسیون استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت که بیماری خاصی یا کرونا نداشتند دو هفته گذشته طی دو روز با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به پایان رسید.

او افزود: از دیروز واکسیناسیون کارکنان، کادر پزشکان و دانشجویان پسا دکتری دانشگاه علم و صنعت از دیروز آغاز شده و تا امروز ادامه دارد. تعدادی از کارکنان دانشگاه بر اساس شرایط سنی که در ردیف عموم مردم اعلام شده بود واکسینه شدند و مابقی آن‌ها طی این دو روز انجام خواهد شد.

واکسیناسیون دانشجویان تا پایان مهر انجام می شود

ذاکری تصریح کرد: طبق هماهنگی‌های صورت گرفته با وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و مطابق برنامه ریزی‌های دانشگاه بر حسب ضرورت دانشجویان در دانشگاه امیدواریم ک بتوانیم تا پایان شهریور و مهر ماه تمامی دانشجویان را واکسینه کنیم و فرآیند تکمیل تزریق واکسن را پیش ببریم.

تزریق واکسن اجباری نیست

رئیس دانشگاه علم و صنعت درباره اجباری بودن تزریق واکسن برای جامعه دانشگاهی گفت: طبیعتا افرادی که واکسن نمی‌زنند محدودیت‌هایی خواهند داشت، اما اجباری بودن آن در قانون وجود ندارد. اگر کسی در جمع بخواهد ظاهر شود و در کلاس‌های درس دانشگاه‌ها حضور داشته باشد در اختیار داشتن کارت واکسیناسیون الزامی است.

ذاکری اضافه کرد: اگر استادان و دانشجویان و اعضای هیئت علمی و کارکنان بنا بر دلایل گوناگون یا حساسیت و آلرژی واکسینه نشوند یا دکتر تزریق واکسن را برای آن‌ها منع کرده باشد، طبیعتا محدودیت‌هایی برای آن‌ها در نظر گرفته خواهد شد.

۲ هزار واکسن در اختیار دانشگاه علم و صنعت قرار گرفته است

رئیس دانشگاه علم و صنعت تاکید کرد: اگر دانشجویان به خاص و علاقه خود واکسینه نشوند برای حضور در دانشگاه یا اجتماع حتما قوانین محدودیتی در نظر گرفته می‌شود و فعلا بحث اجبار واکسیناسیون برای ما مطرح نیست و تنها موضوع مهم این است که بتوانیم جامعه دانشگاهی مشتاق را واکسینه کنیم تا آن‌ها از ظرفیت استفاده کنند.

او با اشاره به نوع واکسن تزریق شده و دوز آن‌ها اظهار کرد: حدود ۲ هزار دوز واکسن کرونا در اختیار جامعه دانشگاهی علم و صنعت قرار گرفته است که طی دیروز و امروز برای تمامی کارکنان تزریق می‌شود و نوع آن واکسن برکت، آسترانزکا و سینوفارم است که بیش از ۷۰ درصد همکاران تمایل زیادی به تزریق واکسن برکت داشته اند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۵ ۲۵ شهريور ۱۴۰۰
درمان یه امر اختیاریه واکسن نباید اجباری باشه اینکه فکر می کنند با واکسیناسیون همه زنجیره این ویروس قطع میشه اشتباه است تو این مدت بودند کسانی که با وجود زدن دو دوز واکسن باز هم کرونا گرفتند و فوت کردند این نشون میده که واکسن ایمنی لازم رو نمی تونه برقرار کنه لطفا بیماریهایی مثل فلج اطفال و غیره رو مثال نزنید این بیماری ماجراش فرق می کنه و واکسنش تحت شرایط اضطراری مجوز گرفته و خدا میدونه چه عوارضی برای بعضی بدنها داشته باشه همه بدنها یکی نیستند بعضی ها بدنشون حساسه حق ندارند برای انجام امور مهمی مثل خدمات بانکی واکسن رو اجباری کنند مگه دیکتاتوریه ما همه مسائل بهداشتی رو مثل همیشه رعایت می کنیم اما نمی خواهیم واکسن بزنیم ما حق داریم انتخاب کنیم چی به بدنمون تزریق کنیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۲۸ ۱۳ شهريور ۱۴۰۰
خیلی ها آسم و مشکل زمینه ای دارند و نمی توانند واکسن کرونا تزریق کنند چرا باید اجباری باشد کارت واکسن؟:ادعای علمی دارید؟مدرک اعلام کنید با سندی معتبر که نشان علمی جهانی داشته باشد واکسن کرونا عوارض جانبی و طولانی ندارد و پاسخگوی جان جوانان مردم هستید ز بعد تزریق کنند و مدرک بخواهید.واکسن نمی تواند اجباری باشد چون هر شخص در مورد بدن و سلامت جسم و جان خود مختار است.

دانشمندان اعلام کردند که در خون تزریق کنند های واکسن واکنش هایی دیده شده است که حتی ده سال زمان میبرد که نظر علمی اعلام کنند و نشانه های این واکنش ها به نتیجه ای برسد.چطور هر کسی بخود اجازه می دهد که با سلامت مردم بازی کند و نظر علمی اعلام ؟
هر کس مختار است که واکسن کرونا تزریق کند یا خیر. ولی همه ملزم به رعایت نکات بهداشتی و پیشگیری هستند