جبار علی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت واکسیناسیون جامعه دانشگاهی اظهار کرد: واکسیناسیون استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت که بیماری خاصی یا کرونا نداشتند دو هفته گذشته طی دو روز با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به پایان رسید.
او افزود: از دیروز واکسیناسیون کارکنان، کادر پزشکان و دانشجویان پسا دکتری دانشگاه علم و صنعت از دیروز آغاز شده و تا امروز ادامه دارد. تعدادی از کارکنان دانشگاه بر اساس شرایط سنی که در ردیف عموم مردم اعلام شده بود واکسینه شدند و مابقی آنها طی این دو روز انجام خواهد شد.
ذاکری تصریح کرد: طبق هماهنگیهای صورت گرفته با وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و مطابق برنامه ریزیهای دانشگاه بر حسب ضرورت دانشجویان در دانشگاه امیدواریم ک بتوانیم تا پایان شهریور و مهر ماه تمامی دانشجویان را واکسینه کنیم و فرآیند تکمیل تزریق واکسن را پیش ببریم.
رئیس دانشگاه علم و صنعت درباره اجباری بودن تزریق واکسن برای جامعه دانشگاهی گفت: طبیعتا افرادی که واکسن نمیزنند محدودیتهایی خواهند داشت، اما اجباری بودن آن در قانون وجود ندارد. اگر کسی در جمع بخواهد ظاهر شود و در کلاسهای درس دانشگاهها حضور داشته باشد در اختیار داشتن کارت واکسیناسیون الزامی است.
ذاکری اضافه کرد: اگر استادان و دانشجویان و اعضای هیئت علمی و کارکنان بنا بر دلایل گوناگون یا حساسیت و آلرژی واکسینه نشوند یا دکتر تزریق واکسن را برای آنها منع کرده باشد، طبیعتا محدودیتهایی برای آنها در نظر گرفته خواهد شد.
رئیس دانشگاه علم و صنعت تاکید کرد: اگر دانشجویان به خاص و علاقه خود واکسینه نشوند برای حضور در دانشگاه یا اجتماع حتما قوانین محدودیتی در نظر گرفته میشود و فعلا بحث اجبار واکسیناسیون برای ما مطرح نیست و تنها موضوع مهم این است که بتوانیم جامعه دانشگاهی مشتاق را واکسینه کنیم تا آنها از ظرفیت استفاده کنند.
او با اشاره به نوع واکسن تزریق شده و دوز آنها اظهار کرد: حدود ۲ هزار دوز واکسن کرونا در اختیار جامعه دانشگاهی علم و صنعت قرار گرفته است که طی دیروز و امروز برای تمامی کارکنان تزریق میشود و نوع آن واکسن برکت، آسترانزکا و سینوفارم است که بیش از ۷۰ درصد همکاران تمایل زیادی به تزریق واکسن برکت داشته اند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
دانشمندان اعلام کردند که در خون تزریق کنند های واکسن واکنش هایی دیده شده است که حتی ده سال زمان میبرد که نظر علمی اعلام کنند و نشانه های این واکنش ها به نتیجه ای برسد.چطور هر کسی بخود اجازه می دهد که با سلامت مردم بازی کند و نظر علمی اعلام ؟
هر کس مختار است که واکسن کرونا تزریق کند یا خیر. ولی همه ملزم به رعایت نکات بهداشتی و پیشگیری هستند