طعم خوش و قیمت مناسب خیارشور‌های تولیدی شیروان موجب استقبال خریداران و افزایش فروش آن در مناطق مختلف کشور شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی  روستا‌های حسین آباد، ورگ و زوارم شیروان به دلیل وجود کارگاه‌های متعدد تولید خیار شور به قطب تولید این محصول در کشور تبدیل شده است.


بیشتر بخوانید 


از چند روز قبل برداشت خیار در این شهرستان آغاز شده و حالا روز در میان، محصول برداشت می‌شود.

در این کارگاه فراوری خیار، خیار‌ها در چهار بخش ویژه، سوپرویژه، نول و ممتاز دسته بندی می‌شود و در هر دبّه ۱۲ کیلویی، تا هشت کیلو خیار ریخته و با آب نمک و ادویه (فلفل، شوید، سیر و ترخان) پر می‌شود.

طعم خوش، بسته بندی و قیمت مناسب خیارشور‌های شیروان موجب استقبال خریداران شده و تولیدات آن به تهران و استان‌های همجوار صادر می‌شود.

شیروان رتبه اول تولید خیار استان را داراست و متوسط از هر هکتار، ۲۰ تن تولید می‌شود.

گلیان، ورک، زوارم و حسین ایاد از مناطق تولید عمده خیار شیروان است.

پیش بینی می‌شود از ۸۰۰ هکتار کشتزار شیروان، ۱۶ هزار تن محصول برداشت شود.

در ایامی از سال که خیار تولیدی شیروان به اتمام می‌رسد این کارگاه‌ها خیار‌های مورد نیازشان را از استان‌های دیگر تامین می‌کنند.

انتهای پیام/ه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.